Μέρα πρεμιέρας η σημερινή για όλες τις πρωϊνές εκπομπές των Καναλιών.

Καλημέρα Ελλάδα, Κοινωνία ώρα Mega, Το Πρωϊνό, Η Φωλιά των Κού-κου  Happy Day και Αλήθειες με την Ζήνα  επέστρεψαν για άλλη μια χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενώ παράλληλα έκανε πρεμιέρα και η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη», στον Alpha.

Τα σκαλιά της εκκλησίας στο Πήλιο ανέβηκε χθες Κυριακή η Ανθή Βούλγαρη. Η συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην «Κοινωνία Ώρα Mega» παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και το πρωί της Δευτέρας, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος καλωσόρισε τους τηλεθεατές βγήκε «ζωντανά» στην πρεμιέρα της εκπομπής από το Πήλιο, κρατώντας μάλιστα την νυφιάτικη ανθοδέσμη της.

«Καλή σας ημέρα από το Πήλιο. Μόλις παντρεύτηκα, πριν από λίγες ώρες και δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι κοντά σας, έχω την ανθοδέσμη μου ακόμα εδώ και τη βέρα μου στο δεξί. Θα ξεκινούσα με το νυφικό έχω να σου πω, έφυγα πριν από λίγο από το γλέντι», είπε μεταξύ άλλων η νεαρή δημοσιογράφος.


Λίγο μετά τις 6 το πρωί είπε την πρώτη «καλημέρα» ο Γιώργος Παπαδάκης.
Το «Καλημέρα Ελλάδα» επέστρεψε για 30η χρονιά και ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και τη συγκίνηση του.

Στην έναρξη της εκπομπής καλωσόρισε και τους συνεργάτες τους, Γιώργο Γρηγοριάδη και την Χρύσα Φώσκολου.

Για 8η σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα στον Alpha με το Happy Day, το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο ραντεβού τους στις 08:00, με ένα μεγάλο χαμόγελο για μια χαρούμενη μέρα.

“Καλημέρα, με χαμόγελο και αισιοδοξία. Μακάρι να μπορούσα να μπω στην άλλη πλευρά του γυαλιού, εκεί που είστε, να σας κάνω μια αγκαλιά… Ελπίζω να έχετε ανοίξει τα παράθυρα για να μπει πάρα πολύ φως, να έχετε φτιάξει τα καφεδάκια σας και αν όχι να προλάβετε να τα κάνετε σε λίγο, γιατί το Happy Day είναι εδώ. Έχουμε χτίσει μια πάρα πολύ ωραία συνήθεια, την οποία κι εμείς την έχουμε αγαπήσει. Υπήρχε πολύ μεγάλη προσμονή και είναι μεγάλη ευλογία και ευτυχία να έρχεσαι με χαρά στη δουλειά σου…” , είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο ανανεωμένο πλατό τους συνεργάτες της.

Η παρέα της γνώριμη και αγαπημένη. Ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και φέτος ο Κώστας Φραγκολιάς και η Τίνα Μεσσαροπούλου, οι οποίοι αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.

Έπειτα, καλωσόρισε την Εύη Φραγκάκη, την Όλγα Λαφαζάνη, τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor, τους Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη, που να εμπλουτίσουν την κουζίνα σας με νέες δημιουργικές ιδέες μαγειρικής, αλλά και τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Φαίη Σκορδά επέστρεψε με «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1! Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας στις 10:00, με στόχο να μας ψυχαγωγεί και να μας ενημερώνει για μία ακόμα χρονιά.

Η Φαίη φέτος ξεκίνησε με μια ανασκόπηση στις προηγούμενες πρεμιέρες της, την οποία παρακολούθησε καθισμένη σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να είναι πρώτο πρόσωπο που είδαμε στη φετινή της πρεμιέρα, κατεβαίνοντας μαζί την σκάλα του πλατό το 2013. Στη συνέχεια καλωσόρισε τους τηλεθεατές και υποδέχτηκε τους νέους συνεργάτες της!

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη θα έχει δίπλα της, για ακόμα μια χρονιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα. Όλοι μαζί θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ. Με την εμπειρία και το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες, άλλες φορές όχι και τόσο… Επειδή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο Αλέξης Μίχας θα μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μπροστά – αλλά κυρίως πίσω – από τις κάμερες με αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Με ένα υπέροχο φούξια φόρεμα και ένα τεράστιο χαμόγελο εμφανίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου στην πρεμιέρα της εκπομπής στη “Φωλιά των Κου Κου” στο Star!  Αλλά και ο Κρατερός Κατσούλης με φρέσκο κούρεμα και καλοκαιρινό πουκάμισο καλωσόρισε τους τηλεθεατές του, έτοιμος για μια νέα τηλεοπτική χρονιά!

“Είναι από αυτές τις μέρες που έχεις σκεφτεί τόσα πολλά, τόσο ωραία, τόσο ουσιαστικά πράγματα… δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ”! είπε η Κατερίνα Καραβάτου και η εκπομπή ξεκίνησε με τους αγαπημένους τους συνεργάτες στο πλευρό τους

Η Ελεονώρα Μελέτη μας καλημέρισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια που της πρόσφερε ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, όμως θα είναι πάντα στο πλευρό της προκειμένου να ενημερώνουν μαζί, έγκυρα και έγκαιρα τους τηλεθεατές.

Φανερά αγχωμένη λόγω της πρεμιέρας αλλά και πολύ «γεμάτη» από το νέο τηλεοπτικό της βήμα μέσα από αυτή την εναλλακτική εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο πλατό πιο όμορφη από ποτέ και μίλησε με ειλικρίνεια και πολύ ενθουσιασμό στους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια τη στηρίζουν: «Καλώς ήλθατε στο νέο τηλεοπτικό μας σπίτι…

Σήμερα είναι η 24η χρονιά, νομίζω που κάνουμε πρεμιέρα μαζί αλλά πάντα υπάρχει άγχος. Είχα όμως πολύ καιρό να σας πω «καλημέρα»… Έχουν αλλάξει πολλά αυτά τα χρόνια αλλά εκείνο που δεν άλλαξε είναι η αγάπη σας και η στήριξή σας» είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη και αμέσως μετά θέλησε να καλωσορίσει τους συνεργάτες του. Φυσικά πρώτος στο πλατό βρέθηκε το «έτερον τηλεοπτικό της ήμισυ», ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος και της είπε ότι ο μόνος τρόπος για να κάνει εναλλακτική τηλεόραση είναι να είναι ο εαυτός της.

Τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης τον οποίο μέχρι την προηγούμενη σεζόν βλέπαμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και τον οποίο η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε που μέσα σε όλες τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

Όσο για την εμφάνιση της όμορφης παρουσιάστριας και τις στυλιστικές επιλογές της; Δεν θα μπορούσε να επιλέξει πιο εντυπωσιακό φόρεμα από το πορτοκαλί με πλισέ λεπτομέρειες φόρεμα που φορούσε και που είχε συνδυάσει με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη επέστρεψε ανανεωμένη.

Στο τηλεοπτικό της σπιτικό επέστρεψε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια του Star έκανε πρεμιέρα, έχοντας στο πλευρό της τους επί χρόνια συνεργάτες της.

Και φέτος, η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει να λέει μόνο αλήθειες.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα σας μεταφέρει για μία ακόμα χρονιά ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ανθρώπων, που έγιναν ήρωες της ζωής σε μια στιγμή και κατάφεραν να γίνουν παράδειγμα για όλους, κατάφεραν να βρουν ξανά το χαμόγελο, να βγουν στο φως μέσα από το σκοτάδι τους.

Έντονα συναισθήματα με αλήθειες πρωταγωνιστών, που σημάδεψαν τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη ζωή.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα:

Η Ζήνα Κουτσελίνη επέστρεψε ανανεωμένη.

Στο τηλεοπτικό της σπιτικό επέστρεψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια του Star έκανε πρεμιέρα, έχοντας στο πλευρό της τους επί χρόνια συνεργάτες της.

Και φέτος, η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει να λέει μόνο αλήθειες. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα σας μεταφέρει για μία ακόμα χρονιά ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ανθρώπων, που έγιναν ήρωες της ζωής σε μια στιγμή και κατάφεραν να γίνουν παράδειγμα για όλους, κατάφεραν να βρουν ξανά το χαμόγελο, να βγουν στο φως μέσα από το σκοτάδι τους. Έντονα συναισθήματα με αλήθειες πρωταγωνιστών, που σημάδεψαν τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη ζωή.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα: