Οι τηλεθεατές μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της σειράς που καθήλωσε το κοινό. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στις 14 Σεπτεμβρίου και οι εξελίξεις αναμένονται πιο συγκλονιστικές από ποτέ.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στην Ελένη η οποία όπως είναι γνωστό από τα τρέιλερ που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 συλλαμβάνεται για το φόνο του άνδρα της, Σέργιου Σεβαστού.

Και αν μέχρι τώρα η Ελένη Σταμίρη ζούσε δύσκολα ο πραγματικός εφιάλτης για εκείνη ξεκινά με το που θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Λενιώ θα υποστεί πολλά βασανιστήρια τόσο από τις συγκρατούμενές της, όσο και από τον διευθυντή, αλλά και τον δεσμοφύλακα των φυλακών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους δύο θα βιάσει την Ελένη μέσα στη φυλακή, ενώ στη συνέχεια θα την ερωτευτεί παράφορα.

Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την Λενιώ να μένει έγκυος μετά τον βιασμό της, χωρίς να το γνωρίζει, και πως όταν ο δεσμοφύλακας και ο διευθυντής το ανακαλύψουν θα προσπαθήσουν να της κάνουν έκτρωση εν αγνοία της.