Για το τεύχος Σεπτεμβρίου του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο Car and Driver, που κυκλοφορεί αύριο με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στα περίπτερα όλης της χώρας, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 FM ο εκδότης και διευθυντής του, Νίκος Μερτέκης.

Ο εκδότης σημείωσε: «Στο Car and Driver Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αύριο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στην ηλεκτροκίνηση. Σημείο αναφοράς σε αυτή την έκδοση, που θα ήταν πλεονασμός να πούμε ότι κανείς δεν πρέπει να χάσει, είναι οι πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από το νέο VW ID.3, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έρχεται με αξιώσεις να κατακτήσει και την ελληνική αγορά. Τεχνολογικές καινοτομίες, μηδενικές εκπομπές ρύπων, οικογενειακός χαρακτήρας, αλλά και σχετικά προσιτό κόστος απόκτησης συνδυαστικά με το κρατικό πρόγραμμα επιδότησης.

Σε αυτό το τεύχος πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα για τη νέα γενιά του Audi A3, του αυτοκινήτου που όρισε την premium κατηγορία στα μικρομεσαία, το οποίο και κατέφθασε με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, εξοπλισμό αυτοκινήτων ανώτερης κατηγορίας, αλλά και με εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Σε αυτό το τεύχος, δοκιμάζουμε ένα αυτοκίνητο θρύλο, το Land Rover Defender, που στη νέα γενιά καταφέρνει να διατηρεί τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, διαθέτοντας ωστόσο τεχνολογίες και συστήματα νέας γενιάς που το κάνουν μοναδικό.
Και όπως πάντα, επικαιρότητα, motorsport, απόψεις, τάσεις με την ποιότητα και την δεοντολογία της συντακτικής ομάδας του Car and Driver.»