Για το εφιαλτικό διήμερο που πέρασε μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1   και την Σπυριδούλα Τριάντου καθώς θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η  πρώην του, γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Κώνστα, με συνέπεια να μπει σε καραντίνα, μέχρι να γίνει τελείως καλά. Όπως ήταν λογικό, ο πρώην σύντροφός της  που παραμένει φίλος της έσπευσε να κάνει το τεστ, για να δει αν κόλλησε και εκείνος καθώς είχαν συναντηθεί πρόσφατα.

 Ο δημοσιογράφος περίμενε μέχρι τη Κυριακή το απόγευμα να μάθει τα αποτελέσματα «Τρόμαξα πολύ για τους γονείς μου, όχι τόσο για μένα γιατί είχα πάει σπίτι και τους είχα δει. Έχουν και οι δυο αναπνευστικά προβλήματα και μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα ήμουν πολύ ανήσυχος.

Ευτυχώς όλα καλά» εξηγεί στην ραδιοφωνική εκπομπή «Άρωμα Ζωής» ενώ τονίζει «Πως δεν πρέπει να έχουμε καμία επαφή, ούτε χειραψία ούτε αγκαλιά. Εγώ τα έκοψα  όλα. Πρέπει να προσέχουμε πολύ γιατί ξεχνιόμαστε και λέμε φίλος μας είναι να αγκαλιαστούμε. Δεν χρειάζεται. Εγώ προσέχω ακόμα πιο πολύ» δήλωσε ενώ επιβεβαίωσε και το media.gr που αποκάλυψε την Κυριακή για την συνεργασία του με τη Ναντια Κοντογεώργη και την εκπομπή «φλερτ» της ΕΡΤ «μέσα στη βδομάδα έχουμε ραντεβού… Την άλλη βδομάδα ξεκινάμε» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.