Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει κανονικά στην παρουσίαση του «My Style Rocks». Το reality μόδας επιστρέφει ανανεωμένο στους δέκτες μας από το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ, με καινούργια επεισόδια. Η αυλαία για το πρόγραμμα της Acun Media είχε πέσει απότομα λόγω της πανδημίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON time, τα συμβόλαια της γνωστής τραγουδίστριας αλλά και των τριών κριτών είχαν ημερομηνία λήξης.

Έτσι έπρεπε να υπογραφούν εκ νέου! Κάπως έτσι κυκλοφόρησαν και οι κυκλοφορίες που ήθελαν την Κατερίνα Στικούδη να αποχωρεί από την παρουσίαση του reality, καθώς δεν τα έβρισκε στο παζάρι με τον Acun Ilicali. Τελικά έγιναν διαπραγματεύσεις και τα βρήκαν σε όλα! Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει κανονικά στο «My Style Rocks» με τους ίδιους όρους που είχε και στο προηγούμενο συμβόλαιό της.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν σύντομα, αφού το project θα πρέπει να ξεκινήσει, το αργότερο τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού.