Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

Ο Τσίπρας και ο πρώην αναπληρωτής CEO της «αμαρτωλής» Αττικής
Οι κακές παρέες στα Κουφονήσια

• Την ημέρα που αποκαλύπτονταν οι κρυφές διαδρομές του χρήματος απο το Αμπού Ντάμπι στην Αθήνα μέσω της τράπεζας – όργανο, ο πρώην πρωθυπουργός φωτογραφιζόταν με έναν απο τους τότε πρωταγωνιστές της
• Ποιός είναι ο εικονιζόμενος Αθ. Τσαδαρης και ποιος ο ρόλος του στην υλοποίηση του σχεδίου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες
• Τα σημεία - καταπέλτης του πορισμάτος της Τραπέζης της Ελλάδος

Για τις υποθέσεις Παππά – Καλογρίτσα – Καμμένου
Ανοικτό το ενδεχόμενο Εξεταστικής Επιτροπής

Μετά τον Μίμη
Ηρθε η σειρά για Φιλλιπάκη και Βαξεβάνη, σελ 22 – 25, Secret. 40


Απο την Αθήνα για την Αγιά Σοφιά
Σκληρές απαντήσεις
Η ΕΛ.ΑΣ ανησυχεί για προβοκάτσια, σελ. 4-18

Μιλούν στα «Π»

Ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης
Οι Μητροπολίτες Πειραιώς, Μεσσηνίας, Αρκαλοχωρίου
Οι πρώην Υπ.Εξωτερικών, Ντ. Μπακογιάννη, Γ. Κατρούγκαλος

Στον ΣΥΡΙΖΑ
Ετοιμάζεται «καρατόμηση» του Ν. Παππά, σελ. 22-23

Μιλούν σήμερα στα «Π»

Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας
«Οχι σε πρόωρες εκλογές και μεγάλο ανασχηματισμό»

Νίκος Χαρδαλιάς, Υφ. Πολιτικής Προστασίας
«Ερχονται αυστηροί έλεγχοι και κυρώσεις»

ΕΝΘΕΤΟ: Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας

Ο Γ. Αυτιάς αποκωδικοποιεί την απόφαση του ΣτΕ
Ποιοι θα εισπράξουν τα ανδρομικά
Έρχονται 10 αλλαγές στο ασφαλιστικό και στις συντάξεις , σελ. 31-34

Ερχεται τη Δευτέρα η νέα καθημερινή εφημερίδα «ON time», Secret.16





ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο με 4 μεγάλες προσφορές


Το βιβλίο - ορόσημο «Μετακεμαλισμός», που μελετά με ψύχραιμη ματιά το φαινόμενο Τουρκία, στην μετά τον Κεμάλ εποχή.

Τι σημαίνει η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και τι σηματοδοτεί η στροφή της Τουρκίας στην Ασία; Ποιες αλλαγές συντελούνται στη γείτονα και πως επηρεάζουν την χώρα μας; Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα από την Τουρκία; Ποιες αλλαγές συντελούνται στη γείτονα και πως επηρεάζουν την χώρα μας;

Με την εκ του σύνεγγυς προσέγγιση των εξελίξεων, ορατών και μη, που λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία και είναι αντιληπτές σε καθημερινή βάση, διαπιστώνει κανείς πως ο κεμαλισμός ως πολιτική φιλοσοφία, κρατική ιδεολογία και θεμέλιο του πολιτικού συστήματος, έφθασε στο τέλος του, τουλάχιστον υπό την μορφή και τη μεθοδολογία πολιτικής υπό την οποία λειτούργησε για 75 και πλέον χρόνια.

Η Τουρκία αλλάζει ραγδαία σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού της συστήματος κυρίως όμως στις δομές εξουσίας. Είμαστε μάρτυρες μιας συντελούμενης δομικής αλλαγής στην χώρα αυτή σήμερα, που σηματοδοτεί μια επαναστατική και ταυτόχρονα δραματική πορεία επεισοδιακής μετεξέλιξης του κεμαλικού πολιτικού συστήματος, που οικοδόμησε ο Μουσταφά Κεμάλ, ο «Μεγάλος Ηγέτης των Τούρκων», και κυριολεκτικά δημιουργός του τουρκικού κράτους, σ’ ένα απροσδιόριστο και καθόλου εύκολα προβλέψιμο μόρφωμα ενός ιδιότυπου, εξαιρετικά ασυνήθιστου στην επιστήμη και την πολιτική, πολιτικού συστήματος μιας «Ισλαμικής Δημοκρατίας δυτικού τύπου».

Συγγραφείς του έργου είναι οι Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης και Αφεντούλης Λαγγίδης


Από αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν την πρακτική σειρά οδηγών της Larousse, «Κηπουρική για όλους»
Ακόμα και χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία στην καλλιέργεια φυτών και λαχανικών, οι χρήσιμοι οδηγοί της Larousse θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον κήπο ή το μπαλκόνι των ονείρων σας, αλλά και να περιποιηθείτε με τον σωστό τρόπο τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα ομορφύνουν το σπίτι σας! Τώρα μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε σπιτικά λαχανικά, αρωματικά και βότανα, με ελάχιστα λιπάσματα και φυτοφάρμακα, που θα τα κόβετε από τον κήπο ή το μπαλκόνι σας και θα τα γεύεστε φρεσκότατα! Ακόμα κι αν διαθέτετε έναν μικρό κήπο, μια αυλή, ένα μπαλκόνι ή απλώς ένα περβάζι μπορείτε να απολαύσετε τους ζουμερούς καρπούς της φύσης που εσείς οι ίδιοι παράγετε! Ανακαλύψτε μικρά μυστικά για να υπολογίσετε τον χώρο και τον διαθέσιμο χρόνο σας και να διαλέξετε τα φυτά που σας αρέσουν, τα απαραίτητα εργαλεία, τα σωστά υλικά και την κατάλληλη γλάστρα, ώστε να διευκολύνετε την ανάπτυξη των φυτών και να διατηρείτε την ευεξία τους. Οι εκπληκτικοί αυτοί οδηγοί περιλαμβάνουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με λεπτομερείς οδηγίες βήμα – βήμα και κοντινά πλάνα προκειμένου να μάθετε ό,τι χρειάζεται για να σπείρετε, να φυτέψετε και να περιποιηθείτε τα λαχανικά και τα φυτά που σας αρέσουν!
Ο πρώτος τόμος της σειράς είναι αφιερωμένος στις καλύτερες ποικιλίες καλλιέργειας λαχανικών στη γλάστρα!

Ο πρακτικός οδηγός της Larousse σάς αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να πετύχετε τη σπορά και τη φύτευση των δικών σας λαχανικών και να γευτείτε όλη τη χρονιά τους καρπούς των κόπων σας. Περιγράφει απλές τεχνικές, για να ξέρετε πού, πότε και πώς να καλλιεργήσετε τον λαχανόκηπό σας, να αποφύγετε τις ζημιές που μπορούν να προκληθούν από έλλειψη νερού ή υπερβολικά ποτίσματα, από τη ζέστη ή το κρύο, τους εχθρούς και τις ασθένειες ή μια φύτευση πολύ στριμωγμένη. Επιπλέον, περιέχει έναν κατάλογο με τις 50 καλύτερες παραδοσιακές, δοκιμασμένες και πεντανόστιμες ποικιλίες λαχανικών, που μπορείτε να καλλιεργήσετε στον κήπο σας, αλλά και στον περιορισμένο χώρο μιας ευρύχωρης γλάστρας ή ζαρντινιέρας στη βεράντα ή στο μπαλκόνι σας. Για κάθε λαχανικό θα βρείτε την κατάλληλη μέθοδο καλλιέργειας, συμβουλές για τη συγκομιδή, ιδέες για πρωτότυπη μαγειρική χρήση αλλά και περισσότερες από 230 φωτογραφίες. Και κάτι ακόμα: μια πρωτότυπη πρόταση για καλλιέργεια εξωτικών λαχανικών με παράδοξη όψη, πρωτάκουστα ονόματα και ιδιαίτερη γεύση.

Μαζί,

Χελωνονιντζάκια! Αποκτήστε το νέο βιβλίο δραστηριοτήτων με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 18 Ιουλίου με το ολοκαίνουριο βιβλίο δραστηριοτήτων με πρωταγωνιστές τους απίθανους ήρωες της αγαπημένης σειράς των παιδιών. Τα Χελωνονιντζάκια είναι εδώ, πιο δυνατά από ποτέ! Γνώρισε τους τέσσερις απίθανους πολεμιστές και πάρε κι εσύ μέρος στη δράση. Ακολούθησε τα βήματα του θαρραλέου Λεονάρντο. Βοήθησε τις Χελώνες να πολεμήσουν το κακό και νιώσε πραγματικός νίντζα.

Ακόμα,
Έκπτωση 50% στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!


Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;
Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στις πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Ιουλίου και αποκτήστε 50% στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος κ’ ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχής μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στη μαγεία της ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη.
Τηλ. Επικ. : 6970389999, Email: info@splashwaterpark.gr