O νέος 3ος κύκλος της συναρπαστικής σειράς μυστηρίου, «Absentia», με την Stana Katic, κάνει πρεμιέρα, σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, το Σάββατο 18 Ιουλίου στην υπηρεσία Nova On Demand, μία μέρα μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. Παράλληλα, η σειρά θα προβάλλεται, ένα επεισόδιο την εβδομάδα, από το Σάββατο 18 Ιουλίου και κάθε Σάββατο, στις 22:00, από το Novacinema4HD!

Στον τρίτο κύκλο, η Έμιλι πλησιάζει στο τέλος της διαθεσιμότητας από το FBI και κάνει ό,τι μπορεί για να είναι η ιδανική μητέρα για τον Φλιν. Ωστόσο, μία υπόθεση απειλεί τις ζωές της οικογένειάς της, που προσπαθεί τόσο να κρατήσει ενωμένη.

Την πρωταγωνίστρια πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους: Patrick Heusinger, Cara Theobold, Neil Jackson, Angel Bonanni και άλλους.

Το «Absentia» έχει υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Στην υπηρεσία Nova On Demand θα βρίσκονται επίσης ο 1ος και ο 2ος κύκλος της σειράς «Absentia», έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους κύκλους από την αρχή, σε ένα απολαυστικό binge watching, όποτε το επιθυμούν.