Ο Πρόεδρος Αγνοείται - Τόμος Β: Μη χάσετε το δεύτερο μέρος του καθηλωτικού best seller, που συνέγραψαν οι Bill Clinton και James Patterson

Ο Πρόεδρος εξαφανίζεται. Ο κόσμος παθαίνει σοκ. Όμως ο λόγος για τον οποίο αγνοείται είναι πολύ χειρότερος απ' οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς O πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton και ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, James Patterson και ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν στο κοινό ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ είναι ένα βιβλίο που ακροβατεί ανάμεσα στο πολιτικό θρίλερ, τον κυβερνοπόλεμο, την κατασκοπεία και τα επικίνδυνα μυστικά που μόνο ένας πρόεδρος γνωρίζει… Ίντριγκα, δράση, ανατροπές και προδοσίες σ’ ένα παιχνίδι εξουσίας όπου κανείς δεν είναι αυτός που δείχνει. Ούτε καν ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ! Μη χάσετε τον δεύτερο τόμο του best seller των New York Times, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα, αυτό το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά!

Ο BILL CLINTON εκλέχτηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ το 1992 και υπηρέτησε ως το 2001. Μετά την αποχώρησή του, δημιούργησε το Ίδρυμα Κλίντον, που βοηθά στη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας, στην προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών κάθε ηλικίας, στον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας και των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν, στη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών και ανάπτυξης, και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Έχει γράψει αρκετά βιβλία nonfiction, στα οποία περιλαμβάνεται και το My Life, που υπήρξε Νο 1 μπεστ σέλερ διεθνώς. Αυτό είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Ο JAMES PATTERSON έχει τιμηθεί με το Βραβείο Διακεκριμένων Υπηρεσιών Λογοτέχνη προς την Αμερικανική Λογοτεχνική Κοινότητα, που χορηγεί το αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου. Κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα Νο 1 μπεστ σέλερ στη λίστα των New York Times και τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 375 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

 

«Το να γράφω ένα βιβλίο με βάση τα όσα έχω μάθει από τη δουλειά, τη ζωή στο Λευκό Οίκο και τον τρόπο που λειτουργεί η Ουάσιγκτον ήταν πολύ διασκεδαστικό. Και η συνεργασία με τον Τζιμ ήταν καταπληκτική. Ήμουν οπαδός του για πολύ καιρό».

Bill Clinton

 

«Η συνεργασία με τον Πρόεδρο Κλίντον είναι το highlight της καριέρας μου. H πρόσβαση στις εμπειρίες του κάνει μοναδικό αυτό το μυθιστόρημα. Ο συνδυασμός που φτιάχνουμε είναι σπάνιος. Οι αναγνώστες θα βρεθούν να αγωνιούν απίστευτα αλλά και να καταλάβουν από μέσα τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος».

James Patterson

 & Ένας σκληρόδετος τόμος με τις αυθεντικές συνταγές του Νικόλαου Τσελεμεντέ!

1600_π640_Tselementes



Αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά αποκτήστε μια ανανεωμένη, εύχρηστη έκδοση με τις καλύτερες συνταγές του πρώτου Έλληνα Master Chef Νικόλαου Τσελεμεντέ για να τις απολαύσετε σε κάθε περίσταση! Το μόνο που θα χρειαστείτε επιπλέον είναι εκλεκτά υλικά και κέφι για δημιουργία! Ο Νικόλαος Τσελεμεντές, ήταν ο αρχιμάγειρας και δάσκαλος της γαστριμαργίας που δίδαξε σε ένα ολόκληρο έθνος τις βασικές αρχές της καλής κουζίνας. Με την ευρυμάθεια, τη μεθοδικότητα, το όραμα και την αγάπη του για τους πειραματισμούς καθόρισε τις γευστικές μας προτιμήσεις, καταφέρνοντας να δώσει στην ελληνική κουζίνα μια σαφή ταυτότητα, εξισορροπώντας επιρροές από δύση και ανατολή. Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν έναν μοναδικό σκληρόδετο τόμο με τις καλύτερες συνταγές του, που θα σας λύσουν τα χέρια και θα απαντήσουν στο ερώτημα τι θα φάμε σήμερα;

Μαζί,

Χελωνονιντζάκια! Αποκτήστε το νέο βιβλίο δραστηριοτήτων με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, αυτό το Σάββατο 11.7 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά!

 

 

1600_π640_02

 

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 11 Ιουλίου με το ολοκαίνουριο βιβλίο δραστηριοτήτων με πρωταγωνιστές τους απίθανους ήρωες της αγαπημένης σειράς των παιδιών. Τα Χελωνονιντζάκια είναι εδώ, πιο δυνατά από ποτέ! Γνώρισε τους τέσσερις απίθανους πολεμιστές και πάρε κι εσύ μέρος στη δράση. Ακολούθησε τα βήματα του θαρραλέου Λεονάρντο. Βοήθησε τις Χελώνες να πολεμήσουν το κακό και νιώσε πραγματικός νίντζα. Παίξε, φέρε σε πέρας τις αποστολές και χρωμάτισε τις εικόνες με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες και τους αντιπάλους τους. Χρησιμοποίησε τα αυτοκόλλητα για να διακοσμήσεις τα πράγματά σου.

 

Ακόμα,

Έκπτωση 50% στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

1600_π640_03

 

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στις πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Ιουλίου και αποκτήστε 50% στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, αποτελεί έναν ιδανικό  προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος κ’ ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις  τελευταίας τεχνολογίας,  νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχής μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία  του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών.  Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας  την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Τηλ. Επικ. : 6970389999

Email: info@splashwaterpark.gr

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού, ατομικώς ή για λογαριασμό των ανήλικων, έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
  2. Το εκπτωτικό κουπόνι αφορά στην παροχή εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους για την αγορά εισιτηρίου αρχικής αξίας δώδεκα (12,00) ευρώ για άτομα ηλικίας 3 έως 8 ετών και για την αγορά εισιτηρίου αρχικής αξίας δεκαέξι (16,00) ευρώ για άτομα ηλικίας 9 ετών και άνω, για τις Νεροτσουλήθρες στο Splash WaterPark Isthmos, που βρίσκονται στον Ισθμό Κορίνθου.
  3. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο 11-07-2020 έως τις 31-08-2020 από ώρες 10:00 έως 19:00 κάθε μέρα και θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας.
  4. Το κουπόνι  δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
  5. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μεμονωμένo άτομo και δεν επιτρέπεται να συνδυαστεί με άλλη τυχόν προσφορά.
  6. Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία: «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ», ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ, ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΦΜ 800926660, ΤΗΛ: 27410 71000 και 6970389999.
  7. Η  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού ή στο παιδί ηλικίας 3 έως 18 ετών εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ».
  8. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.
  9. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  10. Οι παρόντες όροι δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  11. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.