Το Special Rerort μπήκε στο Διαφάνι και κατέγραψε τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και οι ιστορίες του Διαφανίου βρίσκονται πάλι στο επίκεντρο του τηλεθεατή. Ο Αντώνης Φουρλής με την κάμερα του Special Report μπήκε στο χωριό και μίλησε με τον σκηνοθέτη Αντώνη Χαρίτο και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη.


Ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε για την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, τα μέτρα προφύλαξης που έχουν πάρει όλοι οι συντελεστές, ενώ παράλληλα παρακολουθήσαμε και υπέροχα πλάνα μέσα από το Διαφάνι.

«Οι ηθοποιοί σήμερα που ξεκινήσαμε δεν φόρεσαν μάσκες, φοράμε όλοι οι υπόλοιποι, όλο το συνεργείο. Πολύ προσοχή με το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ο κάθε ηθοποιός έχει δικό του σακουλάκι με το όνομά του και τα δικά του πινέλα.



Οι αποστάσεις τηρούνται τόσο όσο, έχουμε προσαρμόσει τα σενάρια, έχουμε κόψει για τον πρώτο καιρό ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές. Δεν κάναμε ανατροπές, απλά προσαρμογή στα σενάρια.

Μια ωραία σκέψη που μου γεννήθηκε όντως, γιατί κάποια στιγμή μου είπαν ότι κάτι πρέπει μνα βρω σκηνοθετικό, και σκέφτηκα ότι πολλές φορές αν σταματάμε τις σκηνές πριν γίνει το φιλί, στον θεατή μένει η ένταση του φιλιού μεγαλύτερη απ’ ότι αν τη λύσουμε με ένα φιλί.

Στη δική μας δουλειά οι φακοί κάνουν θαύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Χαρίτος.