Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η vegan Ντέμη Γεωργίου ήταν η διαγωνιζόμενη που είδε την πόρτα της εξόδου στο MasterChef. H Ντέμη έχασε από τον Τζον καθώς έκανε λάθη την αντιγραφή του πιάτου του σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου.

Και η Ντέμη μετά την Κατερίνα Λένη άφησε ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της το οποίο ζήτησε από τον Δημήτρη Μπέλλο να διαβάσει.

Αναφέρθηκε σε έναν έναν ξεχωριστά και για τους περισσότερους είχε καλά λόγια να πει. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Γιώργος Λασκαρίδης. Για τους υπόλοιπους έκανε σχόλια με χιούμορ και αγάπη.

«Παιδιά πάω στο μαγαζί για να ετοιμάσω πράγματα. Χαρείτε για μένα, γυρίζω στο κορίτσι μου.

Διονύση χαμογέλα, πάω να πάρω τηλέφωνο τον Κώστα να τρέξουμε το πρότζεκτ.

Μπέλλο περιμένω τη σουίτα, ξέρεις πόσο ψηλά σε έχω όχι μόνο σαν μάγειρα, περιμένω να σε δω εκεί που σου αξίζει.

Μαριάννα έχω αφήσει το αφρόλουτρό μου, σε περιμένω έξω και σε ευχαριστώ για όλα. Σταυρή ελπίζω να σε βγάλει γυναίκα. Αστειεύομαι. Μπορεί να είσαι λίγο κόπανος αλλά μαγειρεύεις με τη ψυχή σου. Καλή επιτυχία.

Σταύρο θα φροντίσω να σε φέρω σε επαφή με μια φίλη στιλίστρια γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή. Τζον μπράβο για όλα, να προσέχεις την κουζίνα του σπιτιού.

ΥΓ: Φάτε τίποτα λαχανικά και όσπρια στο σπίτι. Τέρατα! Σαν νοιάζομαι ξεχωριστά και μοναδικά έναν έναν από εσάς. Η vegan we trust», ανέφερε στο γράμμα της.