Αυτό το Σάββατο αποκτήστε με την extra έκδοση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 2 χειρουργικές μάσκες, μίας χρήσης, με λάστιχο που κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Με 3 φύλλα προστασίας και extra αντιβακτηριδιακό φίλτρο, με ικανότητα φιλτραρίσματος βακτηριδίων άνω του 98% για μέγιστη ασφάλεια!

Η 1η στρώση προσφέρει αποτελεσματική αντιβακτηριδιακή δράση και απομόνωση, ή 2η στρώση, είναι από χαρτί φίλτρου, με υψηλά αποτελέσματα φιλτραρίσματος ενάντια σε βακτήρια και σωματίδια και η 3η στρώση βοηθάει την ανεμπόδιστη αναπνοή και προστατεύει από τους ερεθισμούς.

Οι μάσκες μπορούν να φορεθούν σε κάθε τύπο προσώπου αφού έχουν ρυθμιζόμενη εφαρμογή, ανάλογα με τη μύτη του προσώπου που διασφαλίζει τη προστατευτική δράση!

Διατίθενται σε διάφανη, ασφαλή συσκευασία.



Μαζί, ΔΩΡΟ ένας σκληρόδετος τόμος με τις αυθεντικές συνταγές του Νικόλαου Τσελεμεντέ!

Αυτό το Σάββατο αποκτήστε με την extra έκδοση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 2 χειρουργικές μάσκες, μίας χρήσης, με λάστιχο. Με 3 φύλλα προστασίας και extra αντιβακτηριδιακό φίλτρο, με ικανότητα φιλτραρίσματος βακτηριδίων άνω του 98% για μέγιστη ασφάλεια! Η 1η στρώση προσφέρει αποτελεσματική αντιβακτηριδιακή δράση και απομόνωση, ή 2η στρώση, είναι από χαρτί φίλτρου, με υψηλά αποτελέσματα φιλτραρίσματος ενάντια σε βακτήρια και σωματίδια και η 3η στρώση βοηθάει την ανεμπόδιστη αναπνοή και προστατεύει από τους ερεθισμούς. Οι μάσκες μπορούν να φορεθούν σε κάθε τύπο προσώπου αφού έχουν ρυθμιζόμενη εφαρμογή, ανάλογα με τη μύτη του προσώπου που διασφαλίζει τη προστατευτική δράση! Διατίθενται σε διάφανη, ασφαλή συσκευασία.

& Μαζί ένας υπερπολυτελής σκληρόδετος τόμος με τις αυθεντικές συνταγές του Νικόλαου Τσελεμεντέ, που θα σας λύσουν τα χέρια και θα απαντήσουν στο ερώτημα τι να μαγειρέψετε σήμερα. Ο Νικόλαος Τσελεμεντές, ήταν ο αρχιμάγειρας και δάσκαλος της γαστριμαργίας που δίδαξε σε ένα ολόκληρο έθνος τις βασικές αρχές της καλής κουζίνας. Με την ευρυμάθεια, τη μεθοδικότητα, το όραμα και την αγάπη του για τους πειραματισμούς καθόρισε τις γευστικές μας προτιμήσεις, καταφέρνοντας να δώσει στην ελληνική κουζίνα μια σαφή ταυτότητα, εξισορροπώντας επιρροές από δύση και ανατολή. Αυτό το Σάββατο με την extra έκδοση των Παραπολιτικών σας προσφέρουμε και μια ανανεωμένη, εύχρηστη έκδοση με τις καλύτερες συνταγές του πρώτου Έλληνα Master Chef Νικόλαου Τσελεμεντέ για να τις απολαύσετε σε κάθε περίσταση! Το μόνο που θα χρειαστείτε επιπλέον είναι εκλεκτά υλικά και κέφι για δημιουργία!