Με την απλή έκδοση των 2€, το Σάββατο 9/5 τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν το βιβλίο του Δημήτρη Γρηγοράκη, «Η Σωστή Διατροφή του Μαθητή» για τα παιδιά που ξεκινάνε πάλι το σχολείο!

Η σωστή σωματική ανάπτυξη, η καλύτερη απόδοση στα μαθήματα, στις εξετάσεις και στα αθλήματα, αλλά και η προστασία του ανοσοποιητικού από τις ιώσεις, απασχολούν κάθε γονιό και μαθητή. Και όλα εξαρτώνται από τη σωστή διατροφή. Στο πολύτιμο βιβλίο του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη παρουσιάζεται για πρώτη φορά ένας υπερπλήρης διατροφικός οδηγός για μαθητές κάθε ηλικίας, που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την υγεία του παιδιού σας και να καταπολεμήσετε την παιδική παχυσαρκία!

Παρατίθενται επίσης αποτελεσματικές λύσεις διατροφής και φυσικής δραστηριότητας, κουίζ αξιολόγησης διατροφικών συνηθειών, ημερολόγια διατροφής, αλλά και ένα δεκαπενθήμερο διατροφικό πρόγραμμα! Μάθετε ποιες είναι οι τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ποιες είναι πολύτιμες βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που θωρακίζουν την υγεία των παιδιών και ανακαλύψτε 20 συνταγές για γεύματα στο σπίτι και το σχολείο, καθώς και τους 10 μύθους για την παιδική διατροφή.

Ο μοναδικός αυτός οδηγός διατροφής του Δημήτρη Γρηγοράκη περιλαμβάνει ακόμα ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις!