Όσο έχουμε φωνή θα τραγουδάμε. Και θα αγαπάμε με αγάπη υπερβολική.  Έχουμε άλλωστε τόσα να θυμόμαστε ένα-ένα και ιδιαίτερα τις δύσκολες στιγμές. Κι αν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, αφήνουν ένα τραύμα, το τρένο της ζωής συνεχίζει το ταξίδι του, με τα καλύτερα να είναι μπροστά μας.

Με αυτές τις αναμνήσεις κι αυτές τις μελωδίες θα ταξιδέψουμε σήμερα σε λίγες ώρες στο Μεγάλο Κανάλι, σε μια ακόμη τηλεοπτική βραδιά που θα μείνει στην ιστορία .

 

 

Το τιμόνι θα κρατά η μοναδική Άννα Βίσση που από τις 11 το βράδυ  μας δίνει… έμπνευση για να αλλάξουμε διάθεση, να βάλουμε ένα ποτάκι στον καναπέ μας, να πάρουμε αγκαλιά τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να πραγματοποιήσουμε μια βιντεοκλήση με την παρέα μας για να ξαναζήσουμε στιγμές και βράδια που μας λείπουν και φυσικά να ξεχάσουμε για λίγο την πρωτοφανή συγκυρία που βιώνουμε. Κάπως έτσι, θα συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε για το άμεσο ή το απώτερο μέλλον γιατί βλέπετε δεν έχει κανένα νόημα να γυρνάμε στα χαμένα!

 

 

 

Συντονιζόμαστε λοιπόν στην διαχρονική αγάπη όλων μας, το Mega, με το οποίο ταυτίζουμε και αυτό το κομμάτι της ζωής μας, όπως συνέβαινε τόσα και τόσα χρόνια.

Γιατί ό,τι κι αν συμβεί, εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε!