Για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού Car and Driver, που κυκλοφορεί αύριο με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στα περίπτερα όλης της χώρας, μίλησε ο εκδότης και διευθυντής του, Νίκος Μερτέκης, στα Παραπολιτικά 90.1 FM.

O κ. Μερτέκης σημείωσε πως «ακόμη και σε αυτή την δύσκολη εποχή του Κορωνοϊού, ρόλος μας είναι παρέχουμε με αξιοπιστία την ενημέρωση και την πληροφορία στους αναγνώστες μας που ενδεχομένως θέλουν να αγοράσουν ή έχουν βάλει στο στόχαστρο κάποιο αυτοκίνητο».

Ο εκδότης του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο συμπλήρωσε πως «εμείς λοιπόν καταφέραμε να εκδώσουμε το περιοδικό κανονικά και χωρίς «εκπτώσεις» να είναι δηλαδή «φρέσκο» και να έχει ό, τι καινούργιο λανσάρεται αυτή την εποχή στην Ελλάδα».

«Βασικό μας θέμα το Renault Captur το οποίο είναι ένα μικρό SUV, ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο με όλη αυτή τη γαλλική φινέτσα. Είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και η τιμή του ξεκινά από τις 20 χιλιαδες ευρώ, με κινητήρα στα 1.300 κ.εκ. και με 130 ίππους. Παράλληλα, έχουμε κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα οικογενειακά αυτοκίνητα της Renault», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Εμείς επιμένουμε στα καθημερινά αυτοκίνητα, αυτά που ενδιαφέρουν πιο πολύ τον κόσμο. Ωστόσο, οι αναγνώστες μας μπορούν να βρούν και κάποια πιο ονειρικά, όπως το νέο Land Rover Defender που δοκιμάσαμε στην μακρινή Ναμίμπια, της Αφρικής. Παράλληλα, τη σύγκριση μεταξύ της Porsche Taycan Turbo S με το Tesla Model S Performance, αλλά και ένα ωραίο ταξιδιωτικό στην Ιρλανδία με Ford Focus Active! Όλα αυτά αύριο με τα Παραπολιτικά», κατέληξε.