Τελευταίο τριήμερο του Απρίλη παρέα με τον Ανδρέα Μαζαράκη, ταξιδεύουμε με μουσικές δημιουργίες, σπάνια αφιερώματα και οδοιπορικά μόνο στα Παραπολιτικά 90,1.

Τελευταίο τριήμερο του Απριλίου του «πολύ σκληρού Απρίλη», και η παρέα μας πάντα μέσα στο πνεύμα της ψυχαγωγίας των φίλων, μας δρομολογεί αφιερώματα την Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 00:00 τα μεσάνυχτα ένα αφιέρωμα στους τρεις τροβαδούρους Νίκο Γούναρη, Τωνη Μαρούδα, Φώτη Πολυμερή από μία σπανία συναυλία της Αθηναϊκής Δημοτικής Μαντολινάτας στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Σάββατο το μεσημέρι από τις 11:00 έως τις 14:00 ένα τρίωρο αφιέρωμα στο 1967 χρόνια Πολιτειακών ανατροπών, όπου παράλληλα με τα γεγονότα τα συμβάντα οδοιπορούν μοναδικά τραγούδια που γράφτηκαν την ίδια χρονιά.

Το βράδυ από τις 21:00 έως τις 00:00 τα μεσάνυχτα ένα μοναδικό αφιέρωμα στον πρόεδρο στο Λευτέρη τον Παπαδόπουλο το μεγάλο δεξιοτέχνη του στίχου που πάνω στο στίχο του δρομολογήθηκαν μεγάλες μουσικές δημιουργίες

Τέλος την Κυριακή το βράδυ από τις 21:00 έως τις 12 τα μεσάνυχτα ένα σπάνιο αφιέρωμα στο μεγάλο τραγουδοποιό τον Κλέωνα Τριανταφύλλου. Θα γνωρίσουμε λοιπόν από κοντά τον μοναδικό Αττίκ. Και πάλι αγαπημένοι μου τις ευχές μας για παν ποθητόν και υγεία!