Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος για 30 συναπτά έτη παρουσιάζει λέει «Καλημέρα Ελλάδα» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.  Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για την πορεία του, θυμάται πρώην συνεργάτες και κάνει την αυτοκριτική του, με συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Ο ίδιος απάντησε σε όλα: όπως αν παρακολουθεί τις εκπομπές πρώην συνεργατών του που παίζουν απέναντι, αν έχει αδικήσει κάποιους, ποιες εκπομπές του δεν του άρεσαν; Και κυρίως γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Τριάντα χρόνια ΑΝΤ1! Είστε ο μόνος παρουσιαστής που βρίσκεται στο κανάλι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του…

«Δεν έτυχε, ήμουν επιλογή τους και ήταν επιλογή μου! Όταν ξεκίνησε ο σταθμός, είχα την ευκαιρία να προτείνω κάποια πράγματα και μου δόθηκε η δυνατότητα να τα κάνω, όπως το “Καλημέρα, Ελλάδα”. Το ζήταγα με επιμονή, τους εξηγούσα τι θέλω να κάνω. Και ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού μού έλεγε: “Και ποιος θα βλέπει το πρωί τηλεόραση;”. Πέρασε κάνα 8μηνο μέχρι να μου πει: “Ξεκίνα το και βλέπουμε”. Αυτό με έδεσε και με τον σταθμό, ο οποίος μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Γιατί, ενώ είχατε προτάσεις να αφήσετε τον ΑΝΤ1, δεν το κάνατε;

«Δέχτηκα προτάσεις από όλα τα κανάλια. Θα ήμουν αχάριστος εάν δεν εκτιμούσα ότι μου είχε δοθεί η δυνατότητα να κάνω αυτό που ήθελα. Επίσης είμαι και κατά των μεταγραφών των δημοσιογράφων, μου θυμίζουν ποδόσφαιρο. Θα μου πεις, όλοι αυτοί που μετακινήθηκαν από κανάλι σε κανάλι, και είναι αρκετοί και αξιόλογοι συνάδελφοι, τους βάζεις απέναντι; Όχι, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Για μένα θα ήταν άσχημη η μετακίνηση από το ένα στο άλλο κανάλι, γιατί θα φαινόταν ότι ουσιαστικά εκείνο που με έδενε με τη δουλειά μου ήταν τα χρήματα που έπαιρνα και όχι αυτό που κάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalimera Ellada (@kalimeraellada_ant1) στις