Το πρωτάθλημα ePlayoff2020 συνεχίζεται με την 2 η αγωνιστική και θα την απολαύσετε και αυτή στα Novasports ! Oι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 19:30  μέσα από την επίσημη σελίδα του N ovasports.gr καθώς και το κανάλι του Novasports στο YouTube, τη 2 η αγωνιστική του πρωταθλήματος ePlayoff2020 . Στην 2 η αγωνιστική θα αναμετρηθούν, Piraeus EFC – Aris, Panathinaikos – Toumba, Heraklion ES – ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε, ότι έξι ομάδες, AEK , Aris , Heraklion ES , Panathinaikos , Piraeus E . F . C . και Toumba , αγωνίζονται σε 10 αγωνιστικές με το σύστημα των P lay O ffs (3 αγώνες ανά αγωνιστική) με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Οι ομάδες αποτελούνται από 11 παίκτες και 1 προπονητή. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε Τετάρτη στις 19:30 με το πρόγραμμα των αγώνων να είναι προσαρμοσμένο στην κλήρωση των Play Offs του ελληνικού πρωταθλήματος.  Για πρώτη φορά μια διοργάνωση esports μεταδίδεται Live από τα μέσα μετάδοσης Novasports (WEB & YouTube). Το τουρνουά διοργανώνεται από την VGL eSports με τα κανάλια Novasports να αποτελούν τον επίσημο μεταδότη.

 

Ειδική ενότητα esports & ePlayoff2020 στο Novasports.gr

 

Οι αγώνες θα πλαισιώνονται με Pre, Mixed & Post Game show στατιστικά, αποτελέσματα αγώνων και πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις  με διάσημους gamers , μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές, όπως έγινε στην πρεμιέρα με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και όλα αυτά με τη σφραγίδα της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας, αυτής των καναλιών Novasports. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας των φίλων που θα παρακολουθούν τις μεταδόσεις με τους σχολιαστές με σχόλια και παρεμβάσεις. Όλη η εξέλιξη του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των αγώνων, αποτελέσματα, η βαθμολογία των ομάδων, στατιστικά στοιχεία, τα videos των αγώνων, η πορεία του πρωταθλήματος αλλά και πολλές σχετικές ειδήσεις θα βρίσκονται στη νέα ενότητα   https://www.novasports.gr/esports/eplayoff-2020

 

·        #MenoumeSpiti  #MenoumeParea