Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη που αποχώρησε με το γνωστό ποίημα
cx__xzxz
Media

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη που αποχώρησε με το γνωστό ποίημα

«Σεφ, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το πιάτο που μαγείρεψα δεν ήταν καθόλου καλό», είπε λίγο πριν αποχωρήσει

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους ήταν ο παίκτης που χθες αποχώρησε ηρωικά από το MasterChef. O νεαρός μάγειρας αν και είχε κάρτα ασυλίας δεν την χρησιμοποίησε και προτίμησε να ριχτεί στην κουζίνα με κάθε τίμημα και κάθε κόστος.

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από τον μαγειρικό διαγωνισμό, ανέφερε ξανά το ποίημα που προκάλεσε αίσθηση, καθώς με αυτό είχε παρουσιάσει στους κριτές το πιάτο που του χάρισε την ασυλία.

«Η γη ξαναγεννιέται... Και ο καιρός πέρασε, το κορίτσι έγινε γυναίκα, η γυναίκα έγινε γριά, η γριά πέθανε, έγινε σκουλίκια, τα σκουλίκια έφεραν λίπασμα, το λίπασμα έφερε λουλούδι, το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς, οι καρποί γίνανε δάση και η γη ξαναγεννιέται. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», έγραψε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Masterchef. Τ

Λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής είπε μιλώντας στις κάμερες: «Σεφ, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το πιάτο που μαγείρεψα δεν ήταν καθόλου καλό και αυτός που θα διαδεχθεί τη θέση μου, όταν πάρω την ασυλία, δεν ήταν το ίδο πράγμα μαζί μου γιατί αυτού το πιάτο θα τρωγόταν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης προς τους κριτές. «Δεν έχω στο μυαλό μου καθόλου τη σκέψη να κρατήσω την ασυλία γιατί στην πορεία θα μου φανεί και πάλι χρήσιμη».

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα