Η ταινία «Spider – Man: Μακρία από τον τόπο του», που ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων το 1 δις δολάρια παγκοσμίως, έρχεταιαποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή , την Κυριακή 8 Μαρτίου , στις 22:00 , στο Novacinema 1 HD .

Ο Πίτερ Πάρκερ (Spider-Man) αποφασίζει ότι έχει έρθει η ώρα να κάνει διακοπές με τους φίλους του στην Ευρώπη, αλλά τα σχέδιά του καταστρέφει ο Νικ Φιούρι, με μια αποστολή που θα κρίνει το μέλλον του κόσμου.

Τον πρωταγωνιστή Τομ Χόλαντ πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όπως ο Σάμιουελ Τζάκσον , ο Τζέικ Τζίλενχαλ και ηΖεντάγια, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Γουότς.

Το « Spider - Man : Μακριά από τον τόπο του» αποτελεί την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία με τον «άνθρωπο αράχνη» και μία από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών κατέχοντας την 23 η θέση στη σχετική λίστα. Παράλληλα, η ταινία απέσπασε και πολύ θετικές κριτικές για το χιούμορ, τα οπτικά εφέ, αλλά και τις ερμηνείες κυρίως του Χόλαντ και του Τζίλενχαλ .

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand , έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται.