Λίγο πριν πάρουν τις θέσεις τους στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου συναντήθηκαν για να πραγματοποιήσουν την επίσημη φωτογράφηση για το show.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού» και την Μαίρη Αρώνη για την απόφαση της να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Just2Us» αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις της.

«Σε ρόλο κριτή, την πήρα την καρέκλα μου πίσω. Το έβλεπα παλιά το παιχνίδι που το έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είμαστε πολύ ωραία παρέα, μέσα γελάσαμε αρκετά. Είναι σημαντικό να δέσουν οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι. Χαρά είναι το παιχνίδι, δεν είναι κάτι άλλο.

Το συζητούσαμε αρκετό καιρό πριν πω το «ναι». Άκουσα τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, αυτή που είχε ο Νίκος Κοκλώνης στο κεφάλι του και μετά είπα το «ναι». Τα ζευγάρια δεν τα έχω δει ακόμα, κανείς μας. Τους περισσότερους τους ξέρουμε. Θα είναι πολύ όμορφο το παιχνίδι πιστεύω.

Είπα στον Γιώργο Καπουτζίδη ότι σκέφτομαι να το κάνω. Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα για συμβουλές, με αγχώνετε. Μπορεί λίγο να τον δυσκόλεψα τον Νίκο Κοκλώνη για να πω το ναι».