Στο τιμόνι της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας» θα βρεθεί η Κάτια Ζυγούλη, στο νέο κύκλο επεισοδίων, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στην ΕΡΤ. Κάτι που θα καθυστερήσει μέχρι νεοτέρας όμως καθώς φαίνεται.

Η ΕΡΤ γνωστοποίησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε», πως την παρούσα χρονική στιγμή η εταιρεία παραγωγής δεν μπορεί να αντέξει το κόστος των επεισοδίων που φτάνει τα 180.000 ευρώ. Μάλιστα, η πρωινή εκπομπή του OPEN παρουσίασε τα σχετικά αποσπάσματα από την δημοσιοποίηση της ΕΡΤ.

Οι «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, λοιπόν, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, αναβάλλονται ομόφωνα χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφές εάν θα γίνει νέος διαγωνισμός για να βρεθεί καινούργια εταιρεία παραγωγής που θα εκτελέσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Από την άλλη πλευρά, πηγές από την εταιρεία παραγωγής ξεκαθαρίζουν πως δεν ισχύουν όσα αναφέρονται στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ αφού η εταιρεία έχει ήδη εδώ και δυο χρόνια την παραγωγή στις «Ιστορίες Μόδας» που προβάλλονται μέχρι σήμερα μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.