Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 το Mega επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας με ζωντανό πρόγραμμα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το LIVE NEWS έκαναν πρεμιέρα στις 17:20, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μιλά στην έναρξη της εκπομπής για την ιστορική -για την ελληνική τηλεόραση- αυτή μέρα.

“Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Είναι το απόγευμα της 17ης Φεβρουαρίου του 2020 και είναι μια ιστορική μέρα, όχι μόνο για μας. Είναι μια μέρα που γράφει ιστορία και μάλιστα καλή ιστορία. Γιατί κακή ιστορία έχουμε όταν κλείνουν τα κανάλια, όπως όταν έκλεισε το Mega ή όταν είχε κλείσει η ΕΡΤ. Την ημέρα που ανοίγουν κανάλια, που ανοίγει η δημοκρατία, που ανοίγει η πολυφωνία, που ανοίγουν απόψεις είναι μια μέρα που έχουμε πολλούς λόγους να την λέμε καλή, ειδικά όταν μιλάμε για το Mega, που είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας. Ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην Ελλάδα, ένας σταθμός της ποιότητας, τότε τα πράγματα παίρνουν και μια άλλη, λίγο διαφορετική διάσταση.

Όταν ξεκίνησε αυτή η ιδέα, έμοιαζε απίθανο ο Βαγγέλης Μαρινάκης να καταφέρει να ξαναστήσει το Mega από την αρχή. Και όμως, αυτό έγινε πράξη. Είμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ, εργαζόμαστε, αμειβόμαστε, ανοίγουν θέσεις εργασίας, έχουν όλα τη δική τους σημασία. Με αυτά, λοιπόν, ξεκινάμε, προφανώς έχουμε αρκετές ατέλειες, στην πορεία κάθε μέρα θα τις διορθώνουμε όλες και με τη δική σας βοήθεια.

Κι ένα τελευταίο, αρκετοί από τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του Mega είναι εδώ. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν είναι. Πολλοί από αυτούς λοιδορήθηκαν, πολλοί από αυτούς έγιναν θύματα δημοσιογραφικού bullying. Η δουλειά τους είναι κληρονομιά για μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους τιμούμε έναν προς έναν”, τόνισε ο Νίκος Ευαγγελάτος.