Περίπου ένα χρόνο μετά το «μαύρο», το Mega Channel επέστρεψε ανανεωμένο στον τηλεοπτικό αέρα.

Η σύνδεση ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, στις 6:00πμ με το οικείο σε όλους μουσικό θέμα από την ημέρα που ξεκίνησε για πρώτη φορά το «μεγάλο κανάλι».

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα άνοιξε με την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου.
 

Στις 10 ακριβώς την σκυτάλη παρέλαβε το MEGA MAGAZINO με δυναμισμό αλλά και χιούμορ.

 Η Δάφνη Καραβοκύρη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα κολακευτικά αφού και οι τρεις εμφανιστήκαν  χαλαροί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό
«Καλημέρα, εδώ είμαστε κι εμείς. Καλώς ήρθατε στο μεγάλο κανάλι που επέστρεψε. Το Mega Magazino θα είναι ένα καθημερινό ταξίδι στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία, σε όλη την Ελλάδα», είπε ο Θανάσης Φουσκίδης.

Το Mega Mag δίνει προτεραιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη, στα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και στις ειδήσεις που αξίζει να σχολιαστούν.

Με άποψη, διαφορετική προσέγγιση αλλά και χιούμορ ο Θανάσης Φουσκίδης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Δάφνη Καραβοκύρη συζητάνε όλα μας απασχολούν μέσα στην ημέρα από την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνική, την διεθνή, την καλλιτεχνική και την τηλεοπτική πραγματικότητα.

Εντός και εκτός Ελλάδας, όπου υπάρχει θέμα. Με καλεσμένους στο στούντιο και εικόνα από πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Και φυσικά όλα όσα παίζουν στο διαδίκτυο και προκαλούν συζητήσεις.

                                                    Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Mega Channel

hjgjhgj




fghfghfghg
gfhgfhgfh