Η νέα συναρπαστική, αστυνομική σειρά μυστηρίου, δέκα επεισοδίων, « Lincoln Rhyme : Hunt for the bone collector» , κάνει πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη , στις 22:00 από το Novacinema 4 HD . Η σειρά προβάλλεται πολύ κοντά με την προβολή της στην Αμερική και φιλοδοξεί να γίνει η νέα εβδομαδιαία αγαπημένη συνήθεια των συνδρομητών της Nova!

Η σειρά « Lincoln Rhyme : Hunt for the Bone Collector », είναι βασισμένη στην νουβέλα του Jeffery Deaver , «Συλλέκτης Οστών» , και στην ομότιτλη ταινία – blockbuster, με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και την Αντζελίνα Τζολί. H υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός αστυνομικού ντετέκτιβ (Russell Hornsby), ο οποίος με τη βοήθεια μίας νεαρής αστυνομικού προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ο δολοφόνος σκηνοθετεί τις εκάστοτε δολοφονίες του ως μέρος ενός συνολικού πάζλ προς συναρμολόγηση. Πρωταγωνιστούν οι Russell Hornsby , Arielle Kebbel , και Michael Imperioli .

Η σειρά διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand , ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!