Το στοίχημα φυσικά της πρωινής ζώνης θέλει χρόνο για να κερδηθεί, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε σήμερα το πρωί το "από τις 6" ήταν άκρως θετικές.

Δύο έμπειροι δημοσιογράφοι, που έχουν γράψει τηλεοπτικά χιλιόμετρα σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς, ξεκίνησαν με πολύ κέφι και καλή διάθεση τη νέα αυτή εκπομπή. Μεγάλο στοίχημα για την ΕΡΤ, μεγάλο στοίχημα και για τους ίδιους, που άφησαν τις καλές θέσεις που είχαν στην ιδιωτική TV και ήρθαν στη δημόσια τηλεόραση σε μια πολύ δύσκολη μάλιστα και απαιτητική τηλεοπτικά ζώνη.

Με νεύρο και ζωντάνια, οι τέσσερις ώρες της νέας πρωινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης κύλησαν γοργά και αβίαστα, με "κλειδί" την πολύ καλή χημεία που φάνηκε να έχουν μεταξύ τους οι δύο παρουσιαστές. Στα "συν" και το νέο, μοντέρνο στούντιο μέσα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής από το οποίο βγαίνει η εκπομπή. Ζωντανές συνδέσεις, ειδήσεις, έξυπνες ατάκες, συνεντεύξεις, ποικίλα θέματα, συνολικά ένα φρέσκο, ποιοτικό και ευχάριστο τηλεοπτικό προϊόν. Σε μια ζώνη όπου εδώ και τρεις δεκαετίες κυριαρχεί ο Γιώργος Παπαδάκης και το "Καλημέρα Ελλάδα" και αρκετά χρόνια τώρα παίζει δυνατά ο ΣΚΑΪ, φαίνεται πως η ΕΡΤ μπαίνει με αξιώσεις στο "παιχνίδι" και έχει τη δυνατότητα πλέον να χτυπήσει στα ίσια τις ανταγωνιστικές εκπομπές.

Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια της νέας πρωινής εκπομπής των Πιτταρά-Κοτταρίδη και αν η ΕΡΤ θα μπορέσει μετά από πάρα πολύ καιρό να μπει σφήνα στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης.