Τις παλιές, καλές εποχές της τηλεόρασης ήρθε να μας θυμίσει το σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα» την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η σειρά του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη, είχε ετοιμάσει ένα μεγάλης διάρκειας εορταστικό επεισόδιο το οποίο και μπήκε στο 2020!

Η αγαπημένη παρέα της κωμικής σειράς εκτέλεσε χρέη οικοδεσπότη και προσκάλεσε σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό ρεβεγιόν. Όπως τότε, πριν αρκετά χρόνια, που η μυθοπλασία συνήθιζε να μας συντροφεύει και στην αλλαγή του χρόνου.

Ο Αντρέας Μπασκιάς, τον οποίο υποδύεται στη σειρά ο Γιάννης Μπέζος, αποφάσισε να γιορτάσει για πρώτη φορά την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά σε ένα γλέντι έκπληξη για όλους μας.

Ένα γλέντι στο οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην πιάσει το μικρόφωνο αλλά και να προσφέρει έναν όμορφο χορό στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως φάνηκε και από τις μετρήσεις, οι τηλεθεατές αγκάλιασαν την συγκεκριμένη κίνηση του ΑΝΤ1 προσφέροντας στο εορταστικό αυτό επεισόδιο του σίριαλ «Πέτα τη Φριτέζα» υψηλά ποσοστά.

Μάλιστα, στο διάστημα προβολής από τις 21:45 έως τις 00:45, η κωμική σειρά κατόρθωσε να συγκεντρώσει 20,8% στο σύνολο του κοινού και 22,3% στο δυναμικό κοινό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δυναμικό κοινό ο Γιάννης Μπέζος και η τηλεοπτική του οικογένεια έφτασαν σε τέταρτο μέχρι το 37% και αντίστοιχα το 34,8 στο σύνολο του κοινού.