Αύριο, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΚΙΝΗΣΗ – ΜΑΤ στο πολιτικό σκηνικό απο το Μέγαρο Μαξίμου
Αιφνιδιασμός με δύο εκλογικούς νόμους

Διαβάστε επίσης
*Ερχονται επενδύσεις – ανάσα για τη χώρα * "Ξηλώνεται" η έκτακτη εισφορά
* Ο Γ/ Κεφαλογιάννης στα "Π" : "Ετοιμάζονται αλλαγές σε μετρό και άδειες οδήγησης"
Ενταση με την Τουρκία
"Ο αρχιερέας της διαπλοκής" αντεπιτίθεται
Ενώ ο Καραμανλής ανησυχεί για θερμό επεισόδιο

Σε Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ
Crash test υπουργικών βιογραφικών

Πολιτικός Καφές
Ξεχασμένος στο ... συρτάρι της Ζαϊρη ο φάκελος για τον Ιβάν Σαββίδη

Τι κρύβει…

Αγριος εμφύλιος
Κοντονή, Μίμη και Καλογήρου

Συμφέροντα
Τα περίεργα μονοπώλια στο λιμάνι

Πέδρο Μάρτινς
"Ο Ολυμπιακός αξίζει τίτλους και θα τους πάρει"

Βασίλης Καρράς
"Κοιτάζουν μονο τον εαυτό τους"

Τάκης Ζαχαράτος
"Τον αγαπώ τον Γιώργο Μαζωνάκη"


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αυτό το Σάββατο κυκλοφορούν με 4 μεγάλες προσφορές

Το νέο τεύχος του PLAYBOY, «Senses Issue» έρχεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά!

Ένα χρόνο από την επανακυκλοφορία της στην Ελλάδα συμπληρώνει η έντυπη έκδοση του ελληνικού PLAYBOY και γιορτάζει αυτή την επέτειο μ’ ένα τεύχος αφιερωμένο στις αισθήσεις. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το χειμερινό τεύχος του ελληνικού Playboy κυκλοφορεί μαζί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με μία μοναδική φωτογράφιση. Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης, φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του «Senses Issue» και υπογράφει το προσωπικό του μανιφέστο με τίτλο «Έλεγχος Προόδου».
Το «Senses Issue» αποτελεί μία γοητευτική περιπλάνηση τον κόσμο των αισθήσεών. Οι εικόνες, οι μυρωδιές, οι γεύσεις, οι υφές και οι ήχοι μετατρέπονται σε μια εμπειρία καλής ζωής. Σεβόμενη το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του αναγνώστη, τον προσωπικό του χρόνο, η ειδική έκδοση του Playboy δημιουργεί ένα καλαίσθητο περιβάλλον, στο οποίο οι ιδέες, το lifestyle, οι τέχνες και το καλό γούστο συνυπάρχουν και γεννούν μια ιδιαίτερη αναγνωστική εμπειρία που θα συνεπάρει τις αισθήσεις και το μυαλό.

Αποκτήστε τον 5ο σκληρόδετο τόμο της μνημειώδους συλλεκτικής σειράς βιβλίων ο "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" του Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου

Η Σπάρτη κυριαρχεί στην Ελλάδα με τη νίκη της στον Πελοποννησιακό Πόλεμο, καταλύεται η δημοκρατία στην Αθήνα και την εξουσία αναλαμβάνουν οι τριάντα τύραννοι. Ο μεγάλος Βασιλιάς της Σπάρτης Αγησίλαος παραλίγο να καταλύσει το περσικό κράτος στην Ασία - μια ακόμα ευκαιρία των Ελλήνων που χάνεται… Νέα ηγεμονία εμφανίζεται στον ελλαδικό χώρο: οι Θηβαίοι με το μεγαλοφυή και πανέλληνα Επαμεινώνδα και το συναγωνιστή του Πελοπίδα - αλλά και αυτή η ευκαιρία των Ελλήνων για ενότητα σβήνει. Οι Έλληνες πολεμούν και πάλι μεταξύ τους και έτσι ολοκληρώνεται η φθορά του πρώτου ελληνισμού. Ο Παπαρρηγόπουλος δίνει και σ' αυτό το βιβλίο της θαυμαστής Ιστορίας του συνταρακτικές περιγραφές του ελληνικού δράματος. Εμφανίζονται ο Φίλιππος και ο Δημοσθένης - δύο αντίπαλοι με διαφορετικά οράματα για την πορεία του έθνους.

&

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τις παραστάσεις:«Προσωπική Συμφωνία»

Η sold out επιτυχία της χρόνιας, η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές κοινού και κριτικών. Μια μεγάλη θεατρική στιγμή, ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από τους Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άννα Ελεφάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς
Στο Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζεται για δεύτερη χρόνια το βραβευμένο αριστούργημα «Προσωπική Συμφωνία» (Taking sides) του Ρόναλντ Χάργουντ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, από τις 30 Οκτωβρίου. Ένα πολιτικό θρίλερ με έντονες συγκίνησεις κι ανατροπές, μια αληθινή ιστορία από το παρελθόν για τη σημασία και τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος, ανεξαρτήτου χρονικής συγκυρίας, παίρνει θέση στις "μικρές" και "μεγάλες" μάχες του χθες, του σήμερα, του αύριο. Σε μία σύμπραξη πρωταγωνιστών διαφορετικών γενεών, η παράσταση κατέκτησε κοινό και κριτικούς και έδωσε στον Νικήτα Τσακίρογλου μια από τις δυνατότερες ερμηνείες της καριέρας του, στον Χρήστο Βαλαβανίδη μία σπουδαία θεατρική στιγμή και στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έναν ρόλο σταθμό στη σκηνική του διαδρομή. Στη Ναζιστική Γερμανία, ο Βίλχελμ Φουρτβένκγλερ θεωρείται ο σημαντικότερος Διευθυντής Ορχήστρας γι’ αυτό και χαίρει της εύνοιας του Αδόλφου Χίτλερ. Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Φουρτβένγκλερ, σε αντίθεση με τον Χέρμπερτ φον Κάραγιαν ο οποίος αν και γράφτηκε δύο φορές μέλος του Ναζιστικού Κόμματος, μια στη Γερμανία και μια στην Αυστρία, δεν στοχοποιήθηκε ποτέ, θα κατηγορηθεί για τη σχέση του με το Ναζιστικό καθεστώς και θα υποβληθεί σε ανάκριση από τους Αμερικανούς. Την ανάκριση του μαέστρου αναλαμβάνει ο ταγματάρχης Άρνολντ ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει πως ο μουσικός υπήρξε στέλεχος των Ναζί κι εκμεταλλεύτηκε τα προνόμια που του προσέφερε το Κόμμα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι μηδαμινά μόλο ταύτα, τα επιχειρήματα του Φουρτβένγκλερ σχετικά με τον αγώνα του για τη «διατήρηση της Γερμανικής μουσικής παράδοσης και των υψηλών αξιών», συγκρούονται με τις ανεξίτηλες μνήμες του Ταγματάρχη από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους εκατομμύρια νεκρούς. O μάρτυρας που θα αλλάξει την τροπή της ανάκρισης είναι ο Ρόντε, δεύτερο βιολί της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ο οποίος με αντάλλαγμα την προσωπική του απαλλαγή, προδίδει κρυφές πτυχές του μαέστρου. Η «Προσωπική Συμφωνία» του Ρόναλντ Χάργουντ, συγγραφέα του επίσης βραβευμένου έργου The dresser/ο αμπιγιέρ, γράφτηκε το 1995 και βασίζεται σε αληθινή ιστορία, στα πραγματικά ημερολόγια του σπουδαίου μαέστρου Βίλχελμ Φουρτβένγλερ, τα οποία κρατούσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του. Πρεμιέρα του έργου έγινε στην Αγγλία, στο Minerva Theatre του Τσίτσεστερ σε σκηνοθεσία Χάρολντ Πίντερ. Για την ερμηνεία του μαέστρου ο Ντάνιελ Μάσεϊ απέσπασε το βραβείο Laurence Olivier Award for Best Actor ενώ το έργο τιμήθηκε με το βραβείο Laurence Olivier Award for Best New Play. Το 2001 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη σε διασκευή του ίδιου του συγγραφέα, σκηνοθεσία του Ούγγρου Ίστβαν Σάμπο και με τον Χάρβευ Καϊτέλ στο ρόλο του ανακριτή Άρνολντ.


Τα Παραπολιτικά σάς πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, «Shirley Valentine», με την Μπέσυ Μάλφα

Για 3η σεζόν συνεχίζεται η παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ κάθε Δευτέρα βράδυ στις 20:00. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν». Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ενα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα... Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ.
Πρωτοσελιδο__8_

Secret__13_