Μία εβδομάδα γεμάτη πλούσια και ξεχωριστά δώρα ξεκινά για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1 fm. Μείνετε συντονισμένοι από νωρίς το πρωί στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και διεκδικήστε τα!

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και μεγάλες κληρώσεις!

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ (Καθημερινά 00:00-5:00, με τον Μάνο Τσιλιμίδη)

Δευτέρα 2/12 - Παρασκευή 6/12- Ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πετρίτη στο Οίτυλο Μάνης.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΣ στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Σε ένα από το πιο ιστορικά χωριά της Μέσα Μάνης, το Οίτυλο, ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οίτυλου από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη γλυκιά, ανέφελη ζωή όπως οι πραγματικοί ταξιδιώτες!
thumbnail_gg


«FAKE NEWS» (Καθημερινά 17:00-18:00)

Δευτέρα 16/12- Τετάρτη 18/12- 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Προσωπική Συμφωνία»!

Η sold out επιτυχία της χρόνιας, η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές κοινού και κριτικών επιστρέφει στο Από Μηχανής Θέατρο!

Μια μεγάλη θεατρική στιγμή, ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από τους Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άννα Ελεφάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς

Ένα πολιτικό θρίλερ με έντονες συγκίνησεις κι ανατροπές, μια αληθινή ιστορία από το παρελθόν για τη σημασία και τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος, ανεξαρτήτου χρονικής συγκυρίας, παίρνει θέση στις "μικρές" και "μεγάλες" μάχες του χθες, του σήμερα, του αύριο.
PROSWPIKH-SYMFWNIA2
PROSWPIKH-SYMFWNIA7



Τετάρτη 18/12, Πέμπτη 19.12 και Παρασκευή 20/12 – Κάθε μέρα από 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ «ANNIE».

Η ANNIE, το συγκινητικότερο μιούζικαλ έρχεται από 13 έως 29 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!

Ένα φανταστικό υπερθέαμα µε πολύ χορό και µουσική με ένα 55μελή θίασο, που περιλαμβάνει, 27 ηθοποιούς – χορευτές, 20μελή ορχήστρα, 8 παιδιά και έναν σκύλο… η ΑΝΝΙΕ είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά! Μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια! Ένας υπέροχος συνδυασμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Μια πανδαισία αισθήσεων και συναισθημάτων που γεννιέται απ’ τα τραγούδια, τον χορό και το όραμα της μικρής Annie που ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Για να ξαναβρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας!

Πρωταγωνιστούν Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Μπουλέ, Αργύρης Αγγέλου/Άρης Πλασκασοβίτης, Κατερίνα Στικούδη

Στον ρόλο της Annie οι μικρές: Πέγκυ Μανωλά και Δανάη Τσούμο

thumbnail_anni-816