Το νέο τεύχος του PLAYBOY, «Senses Issue» έρχεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά!

Ένα χρόνο από την επανακυκλοφορία της στην Ελλάδα συμπληρώνει η έντυπη έκδοση του ελληνικού PLAYBOY και γιορτάζει αυτή την επέτειο μ’ ένα τεύχος αφιερωμένο στις αισθήσεις. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το χειμερινό τεύχος του ελληνικού Playboy κυκλοφορεί μαζί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με μία μοναδική φωτογράφιση. Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης, φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του «Senses Issue» και υπογράφει το προσωπικό του μανιφέστο με τίτλο «Έλεγχος Προόδου».

Το «Senses Issue» αποτελεί μία γοητευτική περιπλάνηση τον κόσμο των αισθήσεών. Οι εικόνες, οι μυρωδιές, οι γεύσεις, οι υφές και οι ήχοι μετατρέπονται σε μια εμπειρία καλής ζωής. Σεβόμενη το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του αναγνώστη, τον προσωπικό του χρόνο, η ειδική έκδοση του Playboy δημιουργεί ένα καλαίσθητο περιβάλλον, στο οποίο οι ιδέες, το lifestyle, οι τέχνες και το καλό γούστο συνυπάρχουν και γεννούν μια ιδιαίτερη αναγνωστική εμπειρία που θα συνεπάρει τις αισθήσεις και το μυαλό.

Το Σάββατο 21/12, η χειμερινή έκδοση του PLAYBOY επιστρέφει μαζί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στα περίπτερα όλης της χώρας.

 

Αποκτήστε τον 5ο  σκληρόδετο τόμο της μνημειώδους συλλεκτικής σειράς βιβλίων ο "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" του Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου

Η Σπάρτη κυριαρχεί στην Ελλάδα με τη νίκη της στον Πελοποννησιακό Πόλεμο, καταλύεται η δημοκρατία στην Αθήνα και την εξουσία αναλαμβάνουν οι τριάντα τύραννοι. Ο μεγάλος Βασιλιάς της Σπάρτης Αγησίλαος παραλίγο να καταλύσει το περσικό κράτος στην Ασία - μια ακόμα ευκαιρία των Ελλήνων που χάνεται… Νέα ηγεμονία εμφανίζεται στον ελλαδικό χώρο: οι Θηβαίοι με το μεγαλοφυή και πανέλληνα Επαμεινώνδα και το συναγωνιστή του Πελοπίδα - αλλά και αυτή η ευκαιρία των Ελλήνων για ενότητα σβήνει. Οι Έλληνες πολεμούν και πάλι μεταξύ τους και έτσι ολοκληρώνεται η φθορά του πρώτου ελληνισμού. Ο Παπαρρηγόπουλος δίνει και σ' αυτό το βιβλίο της θαυμαστής Ιστορίας του συνταρακτικές περιγραφές του ελληνικού δράματος. Εμφανίζονται ο Φίλιππος και ο Δημοσθένης - δύο αντίπαλοι με διαφορετικά οράματα για την πορεία του έθνους.

Ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος (1815-1891) είναι ο ιστορικός που με το έργο του θεμελίωσε την ιστορική συνέχεια του ελληνικού έθνους από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές στη δημιουργία της νεοελληνικής εθνικής ταυτότητας. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1815 και πέθανε στην Αθήνα το 1891. Το 1821, μετά τον απαγχονισμό του πατέρα του μαζί με άλλους Έλληνες προκρίτους, κατέφυγε με τη μητέρα του στην Οδησσό, όπου σπούδασε στο λύκειο Ρισελιέ ως υπότροφος του αυτοκράτορα της Ρωσίας Αλέξανδρου Α'. Το 1830 ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε τις σπουδές του στην Αίγινα και αργότερα σε γαλλικά και γερμανικά πανεπιστήμια. Δίδαξε ιστορία στο γυμνάσιο και στο πανεπιστήμιο των Αθηνών. Το συνθετικό του έργο «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» αποτελεί το πρώτο έργο στο οποίο εκτίθεται ολόκληρη η ιστορία του ελληνικού έθνους συνεχόμενη και αδιαίρετη, ως μια αδιάσπαστη αλυσίδα συγγενών περιόδων και γεγονότων, ταξινομημένη σε τρεις μεγάλες περιόδους, αρχαία, βυζαντινή και νέα. Πρώτος ο Παπαρρηγόπουλος κατέδειξε τη μεγάλη σημασία του μεσαιωνικού ελληνισμού και άνοιξε το δρόμο για την αποκατάσταση της φήμης του Βυζαντίου, παρουσιάζοντας μέσα από το θαυμαστό έργο του την Ελλάδα στην αρχαιότητα, στα βυζαντινά χρόνια, στην περίοδο της τουρκικής κυριαρχίας και στα χρόνια της Επανάστασης.

Σύμφωνα με τον φιλέλληνα Γάλλο πολιτικό και ιστορικό Φραγκίσκο Γκιζό, «ο λαός που μελετάει κα γνωρίζει την ιστορία του κρίνει σχεδόν πάντοτε ασφαλέστερα και ορθότερα για το παρόν του, για τις προϋποθέσεις της προόδου του και για το μέλλον του». Η ανεπανάληπτη «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» του Παπαρρηγόπουλου μας φέρνει σε επαφή με τις ρίζες του ελληνισμού και την πορεία του μέσα στους αιώνες, ως την απελευθέρωσή του από τον τουρκικό ζυγό. Όπως αναφέρει και ο Κ. Ι. Τσαούσης στον πρόλογο της έκδοσης, με την ανάγνωση αυτής της Ιστορίας μπορεί κάθε Έλληνας, όπου και να βρίσκεται, να αισθανθεί ότι αποκτά υπαρξιακή στερεότητα, καθώς ξέρει πια πόσο μακριά μέσα στην διαδρομή της ανθρωπότητας πάει το έθνος στο οποίο έχει την τιμή να ανήκει και ποιες είναι οι προσφορές του στον παγκόσμιο πολιτισμό. Άλλωστε αυτή είναι η πολύτιμη προσφορά της ιστορίας, να μας θυμίζει δηλαδή, εκτός από τους ευτυχείς σταθμούς, και τα κακοπατήματά μας, ώστε το έθνος να διορθώνει την πορεία του. Η ιστορία δεν είναι απλώς λαμπρό θέαμα, αλλά κυρίως πρακτικό δίδαγμα, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Παπαρρηγόπουλος. Περιέχει μαθήματα πολιτικά, που ακόμα και σήμερα είναι πολύ χρήσιμα, αφού η πολιτική μεθοδεύει τη ζωή και τις εκδηλώσεις της και η ορθότητά της γεννάει την ευτυχία του πολίτη, και τα σφάλματά της τη δυστυχία του. Το έργο αυτό του Κ. Παπαρρηγόπουλου, έτσι όπως έχει συγγραφεί – απόρροια βασανιστικής έρευνας σε όλες τις γνωστές πηγές του καιρού του, με κριτική υπευθυνότητα, με στοχασμό, αλλά και με λογοτεχνική αρτιότητα, που το κάνει ευχάριστο ανάγνωσμα-, αποτελεί ακτινογραφία του ιστορικού κορμού και της ψυχής του έθνους μας, που αποκαλύπτει τα προτερήματα και τα ελαττώματα των ανθρώπων που κατοίκησαν τον χώρο γύρω από τη Μεσόγειο και μέσα στο Αιγαίο, που εξαπλώθηκαν από την κάτω Ιταλία ως τον Ινδό ποταμό, που κυριάρχησαν επί χίλια χρόνια μέσω της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που διατήρησαν την εθνική τους συνοχή όταν επί αιώνες υποτάχθηκαν σε Ρωμαίους, Φράγκους και Οθωμανούς, και είχαν το θάρρος και τη δύναμη του φρονήματος να ξαναχτίσουν και την κρατική παρουσία τους με τη μεγάλη επανάστασή τους, το 1821.

Στην Ιστορία του ο Κ. Παπαρρηγόπουλος λέει την αλήθεια, και μέσα από αυτή την αλήθεια προβάλλει η αδιάσπαστη ενότητα των ελληνικών αιώνων, χωρίς συνθήματα και εθνικιστικούς ενθουσιασμούς: η ψυχρή παρατήρηση των γεγονότων είναι το εργαλείο του, που τυχαίνει να δικαιώνουν την πίστη του στην αιωνιότητα του ελληνισμού. Η "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" είναι ένα έργο ρηξικέλευθο, που γράφτηκε στα μέσα του 19ου αιώνα στην αρχαΐζουσα-καθαρεύουσα και επηρέασε όσο κανένα άλλο την πνευματική πορεία της Ελλάδας. Τα Παραπολιτικά προσφέρουν το μνημειώδες έργο του Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου σε μια εκπληκτική έκδοση που επιμελήθηκαν κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και ιστορικοί, μεταγραμμένη στη νεοελληνική γλώσσα, για να μπορεί κάθε Ελληνίδα και Έλληνας να απολαύσει το μεγαλείο της ελληνικής ιστορίας. Η σημαντική αυτή σειρά βιβλίων έρχεται στα χέρια σας σε πολυτελείς σκληρόδετους τόμους, που θα αποτελέσουν κόσμημα για κάθε οικογενειακή βιβλιοθήκη

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τις παραστάσεις:

«Προσωπική Συμφωνία», Η sold out επιτυχία της χρόνιας, η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές κοινού και κριτικών. Μια μεγάλη θεατρική στιγμή, ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από τους Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη,  Άννα Ελεφάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς

Στο Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζεται για δεύτερη χρόνια το βραβευμένο αριστούργημα «Προσωπική Συμφωνία» (Taking sides) του Ρόναλντ Χάργουντ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, από τις 30 Οκτωβρίου. Ένα πολιτικό θρίλερ με έντονες συγκίνησεις κι ανατροπές, μια αληθινή ιστορία από το παρελθόν για τη σημασία και τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος, ανεξαρτήτου χρονικής συγκυρίας, παίρνει θέση στις "μικρές" και "μεγάλες" μάχες του χθες, του σήμερα, του αύριο.  Σε μία σύμπραξη πρωταγωνιστών διαφορετικών γενεών, η παράσταση κατέκτησε κοινό και κριτικούς και έδωσε στον Νικήτα Τσακίρογλου μια από τις δυνατότερες ερμηνείες της καριέρας του, στον Χρήστο Βαλαβανίδη μία σπουδαία θεατρική στιγμή και στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έναν ρόλο σταθμό στη  σκηνική του διαδρομή. Στη Ναζιστική Γερμανία, ο Βίλχελμ Φουρτβένκγλερ θεωρείται ο σημαντικότερος Διευθυντής Ορχήστρας γι’ αυτό και χαίρει της εύνοιας του Αδόλφου Χίτλερ. Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Φουρτβένγκλερ, σε αντίθεση με τον Χέρμπερτ φον Κάραγιαν ο οποίος αν και γράφτηκε δύο φορές μέλος του Ναζιστικού Κόμματος, μια στη Γερμανία και μια στην Αυστρία, δεν στοχοποιήθηκε ποτέ, θα κατηγορηθεί για τη σχέση του με το Ναζιστικό καθεστώς και θα υποβληθεί σε ανάκριση από τους Αμερικανούς. Την ανάκριση του μαέστρου αναλαμβάνει ο ταγματάρχης Άρνολντ ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει πως ο μουσικός υπήρξε στέλεχος των Ναζί κι εκμεταλλεύτηκε τα προνόμια που του προσέφερε το Κόμμα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι μηδαμινά μόλο ταύτα, τα επιχειρήματα του Φουρτβένγκλερ σχετικά με τον αγώνα του για τη «διατήρηση της Γερμανικής μουσικής παράδοσης και των υψηλών αξιών», συγκρούονται με τις ανεξίτηλες μνήμες του Ταγματάρχη από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους εκατομμύρια νεκρούς. O μάρτυρας που θα αλλάξει την τροπή της ανάκρισης είναι ο Ρόντε, δεύτερο βιολί της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ο οποίος με αντάλλαγμα την προσωπική του απαλλαγή, προδίδει κρυφές πτυχές του μαέστρου. Η «Προσωπική Συμφωνία» του Ρόναλντ Χάργουντ, συγγραφέα του επίσης βραβευμένου έργου The dresser/ο αμπιγιέρ, γράφτηκε το 1995 και βασίζεται σε αληθινή ιστορία, στα πραγματικά ημερολόγια του σπουδαίου μαέστρου Βίλχελμ Φουρτβένγλερ, τα οποία κρατούσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του. Πρεμιέρα του έργου έγινε στην Αγγλία, στο Minerva Theatre του Τσίτσεστερ σε σκηνοθεσία Χάρολντ Πίντερ. Για την ερμηνεία του μαέστρου ο Ντάνιελ Μάσεϊ απέσπασε το βραβείο Laurence Olivier Award for Best Actor ενώ το έργο τιμήθηκε με το βραβείο Laurence Olivier Award for Best New Play. Το 2001 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη σε διασκευή του ίδιου του συγγραφέα, σκηνοθεσία του Ούγγρου Ίστβαν Σάμπο και με τον Χάρβευ Καϊτέλ στο ρόλο του ανακριτή Άρνολντ.

INFO:

Από Μηχανής Θέατρο  -  Κάτω  Σκηνή

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη στις 18.00

Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00

Κυριακή στις 18.00

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος :

Τετάρτη και Παρασκευή 15 ευρώ

Σάββατο και Κυριακή 18 ευρώ

Μειωμένο:

Τετάρτη και Παρασκευή 12 ευρώ

Σάββατο και Κυριακή 15 ευρώ

Ατέλεια: 5 ευρώ (Τετάρτη)

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/theater/apo-mihanis-theatro/proswpikh-symfwnia/

Τηλέφωνο κρατήσεων : 210 5232097 

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»:

«α) Κάθε αντίτυπο του φύλλου της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από τις 21-12-2019 και έως τις 31-05-2020 ή έως το τέλος των παραστάσεων θα φέρει ένθετο ένα κουπόνι για χρήση από τον κάτοχό του προκειμένου να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια στην τιμή των δεκαοκτώ (18,00) ευρώ, ώστε να παρακολουθήσει μία (1) θεατρική παράσταση με τίτλο «Προσωπική Συμφωνία» του Ρόναλντ Χάργουντ, η οποία θα προβάλλεται στην θεατρική σκηνή «Από Μηχανής Θέατρο-Κάτω Σκηνή» (οδός Ακαδήμου, αρ. 13, στο Μεταξουργείο), η οποία θα προβάλλεται στο ανωτέρω θέατρο, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ., ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 μ.μ., ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 μ.μ. και ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00.

β) Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή των δεκαοκτώ (18,00) ευρώ για την θέαση της ανωτέρω θεατρικής παράστασης και μπορεί να γίνει χρήση του άπαξ. Ο αναγνώστης-κάτοχος του κουπονιού, θα προσκομίζει αυτό στο ταμείο του ανωτέρω θεάτρου ώστε να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια συνολικής αξίας δεκαοκτώ (18,00) ευρώ για την ίδια παράσταση και την ίδια ημέρα. Αναγκαία προϋπόθεση της καρπώσεως της προσφοράς η επίδειξη και η παράδοση του αποκομμένου πρωτότυπου κουπονιού, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί απαραιτήτως τηλεφωνική κράτηση στον τηλεφωνικό αριθμό 2105232097, καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 22:00 μ.μ. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

γ) Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του Ρ/Σ «Παραπολιτικά FM 90,1».

δ) Η προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή των δεκαοκτώ (18,00) ευρώ χορηγείται άπαξ ανά κουπόνι και είναι δυνατή η αθροιστική χρήση άνω του ενός κουπονιού ανά αγορά εισιτηρίων, την οποία το ανωτέρω θέατρο και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», η οποία εδρεύει στο Μεταξουργείο, επί της οδού Ακάδημου, αρ. 13, με ΑΦΜ 997252091, ΔΟΥ ΣΤ’ Αθηνών, υποχρεούται να χορηγήσουν στους αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η ισχύς της προσφοράς είναι από τις από τις 21-12-2019 και έως τις 31-05-2020 ή έως το τέλος των παραστάσεων και θα διαφημίζεται προωθητικώς, κατά την διακριτική ευχέρεια της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ε) Η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΡΑΕΝΑ Ε.Π.Ε.» και οι λοιπές ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων στα οποία διαφημίζεται η παρούσα ενέργεια ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», η οποία εδρεύει στο Μεταξουργείο, επί της οδού Ακάδημου, αρ. 13, με ΑΦΜ 997252091, ΔΟΥ ΣΤ’ Αθηνών.

στ) Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων.»

Και τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας,  «Shirley Valentine» με την Μπέσυ Μάλφα

 

Για 3η Σαιζόν συνεχίζεται η παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ κάθε Δευτέρα βράδυ στις 20:00. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν». Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα,  γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα... Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση - Σκηνοθεσία:     Αλέξανδρος Ρήγας

Κοστούμια/Ενδυματολόγος:  Ελένη Μπλέτσα

Μουσική:                               Alter Ego

Φωτογραφίες: Zak Viemon

Hair Styling : MIRO & MIRO

Μακιγιάζ: Σταυρούλα Σγουρού

Κοσμήματα: Je Vole handmade jewels

Ρούχα : Maison Faliacos, Tony Vernis,  SnS Athens

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ στις 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 15€

Μειωμένο εισιτήριο: 12€

ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ SHIRLEY VALENTINE:

 «α) Κάθε αντίτυπο του φύλλου της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από τις 19-10-2019 και έως τις 25-04-2020 ή έως το τέλος των παραστάσεων θα φέρει ένθετο ένα κουπόνι για χρήση από τον κάτοχό του προκειμένου να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια στην τιμή των δεκαπέντε (15,00) ευρώ, ώστε να παρακολουθήσει μία (1) θεατρική παράσταση με τίτλο «Shirley Valentine», η οποία θα προβάλλεται στο Θέατρο Ριάλτο, στην Αθήνα, οδός Κυψέλης, αρ. 54, κάθε Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ.

β) Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή  των δεκαπέντε (15,00) ευρώ για την θέαση της ανωτέρω θεατρικής παράστασης και μπορεί να γίνει χρήση του άπαξ, ενώ ισχύει για την προβολή ημέρας Δευτέρας και ώρας 20:00 μ.μ., από τις 19-10-2019 και έως τις 25-04-2020 ή έως το τέλος των παραστάσεων. Ο αναγνώστης-κάτοχος του κουπονιού, θα προσκομίζει αυτό στο ταμείο του ανωτέρω θεάτρου ώστε να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια συνολικής αξίας δεκαπέντε (15,00) ευρώ για την ίδια παράσταση και την ίδια ημέρα. Αναγκαία προϋπόθεση της καρπώσεως της προσφοράς η επίδειξη και η παράδοση του αποκομμένου πρωτότυπου κουπονιού, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί απαραιτήτως τηλεφωνική κράτηση στον τηλεφωνικό αριθμό 6946126051, καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

γ) Οι αναγνώστες της εφημερίδας μπορούν να ενημερώνονται διαρκώς για τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων, μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr.

δ) Η προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή των δεκαπέντε (15,00) ευρώ χορηγείται άπαξ ανά κουπόνι και είναι δυνατή η αθροιστική χρήση άνω του ενός κουπονιού ανά αγορά εισιτηρίων, την οποία το ανωτέρω θέατρο και η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Γεώργιος Ρήγας», η οποία εδρεύει στον Χολαργό, επί της οδού Κουντουριώτου, αρ. 2,  με ΑΦΜ 044243290, ΔΟΥ Χολαργού, υποχρεούνται να χορηγήσουν στους αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η ισχύς της προσφοράς είναι από τις από τις 19-10-2019 και έως τις 25-04-2020 ή έως το τέλος των παραστάσεων και θα διαφημίζεται προωθητικώς, κατά την διακριτική ευχέρεια της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ε) Η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και οι λοιπές ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων στα οποία διαφημίζεται η παρούσα ενέργεια ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Γεώργιος Ρήγας», η οποία εδρεύει στον Χολαργό, επί της οδού Κουντουριώτου, αρ. 2,  με ΑΦΜ 044243290, ΔΟΥ Χολαργού.

στ) Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων»