Από αυτό το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με το νέο ένθετο Agropost, που έρχεται για να αναδείξει τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον πρωτογενή τομέα.

Μια ειδική έκδοση με πλούσια ύλη 56 σελίδων, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις, άρθρα, ρεπορτάζ και αφιερώματα, για τις πληρωμές, την αγροτική οικονομία, τη μεταποίηση, την εξωστρέφεια και τον αγροτουρισμό και καλύπτει όλα όσα ενδιαφέρουν τον αγροτικό κόσμο.

Στο πρώτο τεύχος διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη. Αναλύει το σχέδιο της κυβέρνησης για φοροελαφρύνσεις στους αγρότες, κάνει τον απολογισμό του τετραμήνου και εξηγεί το πώς θα εξαλειφθούν τα φαινόμενα παράνομων ελληνοποιήσεων. Αποκαλύπτει, ακόμα, ποια θα είναι τα επόμενα νομοθετικά βήματα του υπουργείου και τι θα γίνει με τον ΕΛΓΑ ώστε να πάψει να είναι ζημιογόνος.

Ακόμα στο Αgropost:

· Αποκλειστικό: Έρχεται το ΣΔΟΕ αγροτών

· Αποκαλύπτουμε ΟΛΑ τα ελληνικά προϊόντα που παίρνουν διαβατήριο για την Κίνα – Χρήσιμος οδηγός για όσους θέλουν να εξάγουν στη χώρα του Σινικού τείχους

· Συνεταιρισμοί: Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο – Όλες οι τελευταίες αλλαγές

· Ο Κώστας Μπαγινέτας, γ.γ. του ΥΠΑΑΤ, γράφει για τη νέα ΚΑΠ

· Πολυσέλιδο αφιέρωμα στο βαμβάκι

· Ταξιδεύουμε στον Μυλοπόταμο και το Σπίτι των Κουρήτων

· Το ημερολόγιο πληρωμών μέχρι το τέλος του χρόνου: Ποιοι θα κάνουν Χριστούγεννα με χρήματα στους λογαριασμούς τους

Αgropost - Η νέα εφημερίδα για τους αγρότες!

Από αυτό το Σάββατο και κάθε μήνα στα Παραπολιτικά!

Επιπλέον, ενημερωθείτε καθημερινά για όλα τα θέματα που αφορούν τους αγρότες και την αγροτική οικονομία, από το νέο μας site: agropost.gr

Agropost