Μετά από τη δύσκολη δοκιμασία με τα φίδια, τα μοντέλα αυτή τη φορά κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με μαγιό κάτω από μία ντουζιέρα, ενώ βρισκόντουσαν πάνω σε ένα βαν που περνούσε από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Στο άκουσμα της δοκιμασίας πολλά κορίτσια αναστατώθηκαν και δεν ήθελαν να την κάνουν, αφού ένιωσαν ότι είναι πολύ προκλητική. Καθώς περνούσαν από το κέντρο της πόλης, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω τους, αφού οδηγοί και περαστικοί δεν σταματούσαν να κοιτάζουν.

Με αφορμή αυτό το επεισόδιο, όμως, υπήρχαν και κάποιες αντιδράσεις, όπως ειπώθηκε στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Σύμφωνα με την εκπομπή το τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν είχε λάβει επίσημη άδεια από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ενώ υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. Έτσι, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» που προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο ΕΣΡ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για το GNTM

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα δέχθηκε καταγγελία στο ΕΣΡ, με την κατηγορία, ότι ήταν πολύ πιθανό να προκληθεί τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.