Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχοντας διαγράφει μακρά πορεία στο θέατρο κι ενώ παράλληλα συμμετείχε σε δημοφιλή σίριαλ όπως: Πεθαίνω για σένα, Μαύρα Μεσάνυχτα, Εντιμότατοι κερατάδες, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Κόκκινος Κύκλος, κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του Χαμπέα στην κωμική τηλεοπτική σειρά του Alpha, Το σόι σου.

Η σειρά δεν πήρε το πράσινο φως για την τρέχουσα σεζόν κι έτσι ο Γιώργος Γιαννόπουλος «μετακομίζει».

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappIT, αναλαμβάνει ρόλο – έκπληξη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Αν ήμουν πλούσιος.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος θα μας συστηθεί στο Αν ήμουν πλούσιος ως Τάκης Σβήγκος, ένας 60αρης προπονητής ποδοσφαίρου. Τέρμα λαϊκός τύπος και μονίμως με ένα κομπολόι στο χέρι. Ζόρικος άντρας, με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα και μάλιστα με μαγκίτικη ομιλία.

Ο Βρανάς τον προσεγγίζει και ο Τάκης με τον τρόπο του πείθει τον Σωτήρη να γίνει προπονητής του Σίφουνα, παρότι οι προπονητικές του ικανότητες είναι για Μπάρτσα και πάνω.

Όμως το πίσω σχέδιο είναι ο Σβίγκος να βοηθήσει τον Βρανά να βγάλει χρήματα από στημένα παιχνίδια. Ο Τάκης αναλαμβάνει ρόλο, καθότι είναι και λαμόγιο, κερδίζει την εμπιστοσύνη του Σωτήρη, όμως εκεί που δεν το περιμένει ερωτεύεται.

Όμως, μην σας τα αποκαλύψουμε και όλα..