Η καθημερινότητα των Ελλήνων και τα Ελληνοτουρκικά εκτόξευσαν στα ύψη την τηλεθέαση του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την AGB τον βλέπουν 1.200.003 τηλεθεατές έως και 1 λεπτό!

Ποσοστό που σαρώνει ακόμη και τις τηλεθεάσεις ψυχαγωγικών εκπομπών όλων των καναλιών της Ελληνικής τηλεόρασης.

Το Σάββατο το πρωί έφτασε έως το 46,1% εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι ο δημοσιογράφος κρατάει ως πυξίδα του μόνο την κοινωνία που τον παρακολουθεί πιστά!
Μάλιστα ο Γιώργος Αυτιάς το Σάββατο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είχε αποκλειστικά το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αποκαλύπτοντας <τι έρχεται στους φόρους το 2020> Θέμα που επιβεβαιώθηκε 48 ώρες αργότερα από τον Υπουργό Οικονομικών!

Οσο για την εκπομπή του και τι δεν είχε. Κατ αρχήν ανέλυσε πλήρως το νέο ασφαλιστικό . Εφερε στο φώς όλες τις φορολογικές αλλαγές. Είχε την δήλωση των ΗΠΑ για τα Ελληνοτουρκικά. Πώς λοιπόν να μην γράφει 50άρια;

Το πλήρες άνοιγμα στην κοινωνία για τον Γιώργο Αυτιά είναι εμπιστοσύνη στον ίδιο, αλλά και ευθύνη γιατί δεν είναι μικρό πράγμα 1.200.003 τηλεθεατές να σε βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο! Κεφάλαιο ο Αυτιάς όχι μόνο για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ …αλλά και την κοινωνία που θέλει να μαθαίνει από τον ίδιο ξεκάθαρα τι λύσεις έρχονται στα θέματά της από τους ιθίνοντες.