Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ μας προσκαλεί σε ένα 3ωρο μουσικό ταξίδι, με μουσικές, τραγούδια, πιπεράτα σχόλια, χιούμορ, και όλα τα νέα της πόλης, όπως επίσης και τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους:

Όλγα Μπακομάρου: Η μεγάλη Ελληνίδα δημοσιογράφος – πού ταύτισε το όνομα της με τις ωραιότερες συνεντεύξεις, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, την Δευτέρα έχει μια μεγάλη παρουσίαση και θα μας τα πει όλα.

Θοδωρής Νικολάου: Ένας από τους πολύ αγαπημένους μας νέους τραγουδιστές, επανέρχεται με καινούργιο τραγούδι και καινούργια Live…

Monsieur Minimal: Ο πολυαγαπημένος μας συνθέτης, παραγωγός και remixer – που συνεργάζεται με τον Δάκη και την Ανδριάνα Μπάμπαλη θα μας μιλήσει για τα νέα του σχέδια και για τα Live τους στο Tiki Bar.

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ έχει ένα δρόμο που ονομάζεται Οδός Ονείρων. Την Κυριακή το απόγευμα θα βρεθούμε σ΄ αυτόν τον περίεργο δρόμο, με το καφενεδάκι, το μαγαζί με τις ομπρέλες, το μουσικο-μεζεδοπωλείο, την μοδίστρα με τις φορεσιές επι παραγγελία…. και θα συναντήσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες από την δεκαετία του ’60: Μελίνα Μερκούρη, Νάνα Μούσχουρη, Γιοβάννα, Τζένη Βάνου, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Σπανό, Σταύρο Ξαρχάκο, την Αλίκη, την Τζένη, τον Δάκη, τον Βογιατζή, την Αρλέτα, Πόπη Αστεριάδη, Καίτη Χωματά…Διονύση Σαββόπουλο, τον Μίμη Πλέσσα, τον Πουλόπουλο…. Αυτή η οδός ονείρων έχει όλα τα χρώματα, τις μουσικές και τις… αναμνήσεις μας.

Κυριακή απόγευμα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM

«Η μικρή μας πόλη» 6μμ-9μμ

με τον ΝΙΚΟ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ