Ξέφυγε πάλι έως 20 μονάδες μπροστά ο Γιώργος Αυτιάς σε τηλεθέαση από τους ανταγωνιστές του καθώς η επιλογή του να επιλέγει κοινωνικά θέματα τον δικαιώνει.

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Γιώργος Αυτιάς στην αποδοχή του κοινού με ποσοστά πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Και χθές έφτασε έως το 40% με ένα ποσοστό που θα ζήλευε κάθε τηλεοπτικός σταθμός . Μάλιστα το ποσοστό του μέσου όρου , είναι πάνω και κάθε άλλη εκπομπή ενημερωτικής ή ψυχαγωγικής εκπομπής. Ο δημοσιογράφος και των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ κάθε ώρα έχει το δικό του κοινό σ όλη τη χώρα. Δείτε τις ώρες με τους μέσους ώρες ανά κανάλι .Η διαφορά του 18 μονάδες από τον δεύτερο!

ΣΚΑΙ 33,3 33, 29,3 και 27,2.

ΑΝΤ1 12,8 13,3 12,4 10,3

OPEN 21,6 19,2 13,9 9,2

EΡΤ 9 8 4

Βγάζει όμως ειδήσεις για την κοινωνία που δύσκολα βγαίνουν σε άλλους σταθμούς. Πιέζει, διεκδικεί δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν, ακούει την κοινωνία και πετυχαίνει αυτό τον άθλο. Μάλιστα το πρωτοσέλιδο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για το ασφαλιστικό τους φόρους και την οικονομική πολιτική τσακίζουν κόκαλα, όλα με την υπογραφή του. Και το πιο σημαντικό. Τον βλέπει και η νεολαία σταθερά με ποσοστό 20%! Πάντα προσγειωμένος όταν τον ρωτούν απαντά< Πάμε όλοι μαζί με την κοινωνία οδηγό!>

Φαντάζεσθε να κατέβει στις εκλογές τι έχει να γίνει?