Νέα από την ΕΡΤ, καλά και κακά, φέρνει ο Βηματοδότης: «Πρώτα τα καλά νέα: Δεν πρόκειται να αυξηθεί το τέλος που πληρώνουμε στην ΕΡΤ ό,τι κι αν γίνει, με διαβεβαίωσαν από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Δεν θα υπάρξει αύξηση, αλλά ούτε όμως και μείωση, εφόσον, όπως μου είπαν, για μειώσεις δεν γίνεται λόγος, αφού το ταμείο είναι μείον. Το περίφημο μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ καλά στέκει, ούτε καν απασχόλησε τη νέα διοίκηση (που τοποθετήθηκε από τη ΝΔ).
Αφήστε που ούτε ο κ. Ζούλας ούτε ο κ. Γαμβρίτσιος εξέφρασαν την περιέργεια να το δουν.

Πάμε τώρα στα κακά νέα: Δεν πρόκειται να γίνει καμιά παραγωγή εάν προηγουμένως δεν ξεμπλοκάρουν τα 1,7 εκατ. ευρώ που αφορούν τα παιχνίδια της Β΄ Εθνικής που υπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση. Δεν πρόκειται, λόγω έλλειψης χρημάτων, να υπάρξει εθελουσία έξοδος (απαιτούνται αποζημιώσεις). Θέλετε κι άλλα;

Παρά το γεγονός ότι οι πρωθυπουργικές οδηγίες είναι να χρησιμοποιηθούν εκ των έσω νέα άφθαρτα πρόσωπα για την παρουσίαση εκπομπών, το τελευταίο διάστημα παρέλασαν από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής (και το… δημοσιοποίησαν) αρκετοί δημοσιογράφοι, μία δε εξ αυτών συνταξιούχος που έκανε καριέρα επί χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Τα υπόλοιπα στις οθόνες σας.»