Δριμύτατη επίθεση στην Κατερίνα Ακριβοπούλου εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης, με αφορμή την απάντηση της δημοσιογράφου στην κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την κατάσταση στην ΕΡΤ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Αρη Προτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά» είχε τονίσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Δήλωσε δε, ότι πρέπει να ξεχωρίζει η είδηση από την άποψη και «να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο».
Όπως ήταν επόμενο, οι αναφορές αυτές και η αποκήρυξη της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση της κ. Ακριβοπούλου και του κ. Καψώχα, οι οποίοι επιτέθηκαν στον κ. Τσακαλώτο.

Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο γνωστός καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης «φιλοδώρησε» την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου με μια ανάρτηση που θα συζητηθεί. «Έκανε πολύ κακή τηλεόραση. Σαν το έσχατο κομματόσκυλο. Πρόσβαλε και το μέσον και το κόμμα. Οφείλει να κάνει σιωπή» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Ηταν τότε στο Μηνα στο Σούνιο. Ελπίζαμε, γελούσαμε, τους διάβαζα τα νούμερα της επιθεώρησης. Κολλητάρια.

Μέτα ξαφνικά η Κατερίνα μ έκοψε. Δεν ήθελε να κριτικάρω. Ήθελε να κάνει αυτό που έκανε. Ε τώρα ας κριθεί.

Εκανε πολύ κακή τηλεόραση. Σαν το έσχατο κομματόσκυλο. Πρόσβαλε και το μέσον και το κόμμα. Οφείλει να κάνει σιωπή.

Κρίμα γιατί είναι και λαμπερή και άξια».