Κρατάει τα σκήπτρα του Σαββατοκύριακου με ποσοστά πρωτόγνωρα για πρωινή εκπομπή. Με ποσοστά έως 40% και με πολλές ειδήσεις συνεχίζει ο Γιώργος Αυτιάς. Αθόρυβα, δυνατά και αποτελεσματικά!

Το πλέον σημαντικό είναι, ότι κάνει διπλάσια νούμερα στον πίνακα της AGB από όλες τις άλλες εκπομπές του Σαββατοκύριακου! Αυτό δίνει τουλάχιστον δύο πόντους παραπάνω σε όλο το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με πολύ απαιτητικό κοινό, όπως αυτό του Σαββατοκύριακου! Όλα τα κοινά τον βλέπουν. Από τους νέους με τα προβλήματά τους έως τους μεγαλύτερους. Με ειδήσεις, με αποκαλύψεις, με πίεση στους Υπουργούς.

Πίεση για προβολή όλων των θεμάτων της κοινωνίας. Στην πρώτη του γραμμή , μείωση φόρων, ασφαλιστικό, υγεία, παιδεία και Ελληνική οικογένεια. Ανανεωμένος φέτος σε όλους τους τομείς …<δεν χαρίζει κάστανα!>

Στον ΣΚΑΙ όλοι λένε, ότι < βάζει την δημοσιογραφική ατζέντα της εβδομάδος>. Ο Γιώργος Αυτιάς που επιμελείται το οικονομικό ένθετο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αποκαλύπτει στην εφημερίδα μας κάθε Σάββατο, όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τη ζωή σας. Και αυτό το Σαββατοκύριακο ετοιμάζει εκπλήξεις στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ!