Ένα ολοκαίνουργιο talent show φέρνει ο ΑΝΤ1 σε λίγες εβδομάδες και έχει φροντίσει να το στελεχώσει με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι στην παρουσίαση του The Final Four και σίγουρα θα θέλει να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και έξω από το Ρουκ Ζου, όπου φαίνεται πως βρήκε την ανανέωση που ήθελε στην τηλεοπτική της πορεία.

Από κει και πέρα, η κριτική επιτροπή παρουσιάζει εξίσου ή και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι αναμφίβολα μια επιλογή με ενδιαφέρον και ίντριγκα, αφού θα κάνει κάτι σε αυτό το εύρος μετά από πολλά χρόνια. Φυσικά είναι και ο σύντροφός της Ζέτας Μακρυπούλια, οπότε κι αυτό θα παράξει σίγουρα πράγματα για την εκπομπή.

 Η Ελένη Φουρέιρα είναι το μεγάλο αστέρι όλου του παιχνιδιού και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Η μουσική της ακούγεται παντού στην Ευρώπη, μέχρι και σε σειρά του Netflix. Αναμένεται να είναι αυτή που θα εκτοξεύσει το The Final Four. Ακολουθεί ο Μιχάλης Κουινέλης που είναι παλιά καραβάνα πλέον σε αυτόν τον ρόλο και τέταρτος είναι ο συνθέτης Νίκος Μωραΐτης.

Οι τέσσερις κριτές έβγαλαν και την πρώτη τους φωτογραφία στο στούντιο, κάτι που σημαίνει ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Λογικά, το The Final Four θα ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά.