Αύριο, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας! 

Διαβάστε:

Το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης του υπουργείου Εξωτερικών για λογαριασμό του Μαξίμου

Brexit

128 απειλές για τη ζωή των Ελλήνων

τι πρέπει να ξέρουν: Φοιτητές , Ασθενείς, Επαγγελματίες , Τουρίστες, Καταθέτες, Τράπεζες, Επιχειρήσεις, Εξαγωγές

 

Βρέθηκαν 500.000 ευρώ σε λογαριασμό πρώην υπουργού στη Γερμανία

 

Πολιτικός Καφές

Τρείς αποκαλύψεις που θα συζητηθούν και θα δρομολογήσουν εξελίξεις

 

Ντοκουμέντο

Ο Μεγκάλος, ο Ρασπούτιν, ο εκδότης και η «Σαμπρίνα»

Οταν ο κοριός «έπιασε» τα συνθηματικά που χρησιμοποιούσε η συμμορία του παραδικαστικού

 

Εξωδικαστικός

Τα μαγειρέματα και οι αλχημείες του Φιλιππάκη

Η επενδυτική των 24.000 ευρώ και η δεύτερη προσπάθεια να γλιτώσει τα χρέη

 

Κρίσιμα ραντεβού

Μητσοτάκης σε αποστολή στη Νέα Υόρκη

Βήμα βήμα οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με στόχο μετρήσιμα αποτελέσματα

 

Τα κόκκινα σημεία

Απο πού ξεκινά η αναθεώρηση του Συντάγματος

Ο Ευρ. Στυλιανίδης μιλάει αποκλειστικά στα «Π»

 

Ο Γιώργος Αυτιάς αναλύει τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Κέρδη για μισθωτούς και συνταξιούχους

 

Πριν τη Λέρο

25 κλοπές σε 25 χρόνια «απο μέσα»

 

Παντρεύεται τη Μαρία Λαθούρη

Ο Νίκος Παππάς πέτυχε το καλάθι της ζωής του

 

Media

Αθλητική Κυριακή

Στο One TV με Καρπετόπουλο

 

Στη μαύρη λίστα του Ιβάν Σαββίδη και ο Μιχαλέλης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με 3 μεγάλες προσφορές

Το ολοκαίνουριο βιβλίο «Το Hμερολόγιο ενός έφεδρου Λοχία 1920-1924» που κυκλοφορεί για πρώτη φορά

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο – ντοκουμέντο για την Μικρασιατική καταστροφή, που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες!

Στο βιβλίο αυτό εξιστορείται ο στρατιωτικός βίος του έφεδρου Λοχία Γεωργίου Μ. Γαβριλάκη στο Μικρασιατικό μέτωπο (1920-1922). Ενός νεαρού στρατιώτη που, όταν ξεκινούσε από την πατρίδα του, τα Χανιά, το περιπετειώδες ταξίδι του στη μακρινή γη της Ιωνίας, δεν μπορούσε να φανταστεί –ο ονειροπόλος πολεμιστής– το τραγικό τέλος της ιστορίας. Ο αναγνώστης του βιβλίου μελετώντάς το θα ζήσει, μέρα με την ημέρα και ώρα με την ώρα, τις δραματικές εκείνες εξελίξεις των πολεμικών συγκρούσεων, τόσο κατά την διάρκεια της προέλασης του Ελληνικού Στρατού προς την Άγκυρα μέσω του Σαγγάριου και της Αλμυράς Ερήμου, όσο και της δραματικής και ασύντακτης υποχώρησής του από το Αφιόν Καραχισάρ και το Αλή Βεράν προς την Σμύρνη και τα παράλια της Μ. Ασίας, με μία σπάνια ιστορική και χρονολογική ακρίβεια. Επίσης, ο μελετητής θα πληροφορηθεί από αυθεντικό μάρτυρα τις προπαρασκευαστικές κινήσεις του στρατού της Μ. Ασίας στη Χίο, για τα πρώτα βήματα της επανάστασης της 11ης Σεπτεμβρίου από την τριανδρία με αρχηγό τον Ν. Πλαστήρα, καθώς και τα δραματικά γεγονότα που ακολούθησαν την μετά την Μικρασιατική καταστροφή περίοδο, που τόσο βαθιά σημάδεψαν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ο έφεδρος Λοχίας καταγράφει λεπτομερώς, ως μάρτυρας που ήταν, τις εικόνες ενός στρατού που βάδιζε προς τη νίκη, χωρίς καμιά μέριμνα για ανεφοδιασμό, με ελάχιστα μεταφορικά μέσα, με στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη, με σοβαρές ελλείψεις σε πολεμικό υλικό, κυρίως όμως με μια ανεύθυνη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Ο στρατιώτης, και μαζί μ’ αυτόν χιλιάδες άλλοι στρατιώτες, χάθηκε στα βάθη της Μ. Ασίας αναζητώντας την ≪Μεγάλη Ιδέα≫ με μοναδικό όπλο την πίστη του προς τον Θεό και την Πατρίδα, μία πίστη που μας την μεταφέρει με τον απλό, αποκαλυπτικό του λόγο, στο ημερολόγιό του.


Ένα βιβλίο από τη σειρά Σύγχρονη Λογοτεχνία, για να επιλέξετε

Αυτή την εβδομάδα, τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ένα υπέροχο βιβλίο από την επιτυχημένη σειρά «Σύγχρονη Λογοτεχνία». Επιλέξτε ανάμεσα στα: «Πέρα από την αγάπη», «Σαν τη βροχή στο χώμα», «Συνωμοσίες γυναικών», «Έξυπνη και όμορφη, ατύχησες» ή «Αυτός που διάβαζε τη σκέψη»

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για την θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, «Shirley Valentine» με την Μπέσυ Μάλφα

Η γλυκόπικρη κωμωδία «SHIRLEY VALENTINE» του Willy Russell ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...

*Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες, τις μέρες και πόλεις ως και το τέλος των παραστάσεων. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.

Πρωτοσελιδο
Secret