Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, αλλά και για το καινούργιο του σίριαλ, «8 λέξεις» που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Λίαγκας μεταξύ άλλων τον ρώτησε, ποιος ήταν ο λόγους που δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έτσι φέτος δεν θα τον δούμε σε κάποιο ρόλο στη σειρά του.

Ανδρέας Γεωργίου: «Μου άρεσε πάρα πολύ ως ηθοποιός ο Αγγελόπουλος»

Ο Ανδρέας Γεωργίου είπε πως έπρεπε να ανανεωθεί το καστ, ωστόσο ο Λιάγκας σχολίασε το γεγονός, ότι ο Απόστολος Γκλέτσος αποτελεί και πάλι μέλος του καστ. Ο ηθοποιός τότε απάντησε: «Υπάρχουν ρόλοι που λες αυτός είναι ο ρόλος και υπάρχουν και κάποια άλλα… Με τον Γιώργο κάναμε μία συζήτηση ότι… ξέρεις… πιο μετά ίσως. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν ηθοποιός. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ ότι πειραματιστήκαμε και το πείραμα πέτυχε. Εγώ του είχα πει ότι εάν κάνει focus σε αυτό και το δει ακόμα πιο σοβαρά…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.