Αύριο, Σάββατο 17 Αυγούστου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας! 

Διαβάστε: 

Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Εκπλήξεις και βόμβες από τη ΔΕΘ

  • Νέο κύκλο φορολογικών μειώσεων θα εγκαινιάσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός
  • Ο πρώτος απολογισμός της διακυβέρνησης, τα επόμενα βήματα και τα μηνύματα που θα στείλει τόσο στο εσωτερικό όσο και σε διεθνές επίπεδο για την οικονομική του στρατηγική
  • Ποιες εντολές έχει δώσει το Μέγαρο Μαξίμου στους υπουργούς

Ο συναγερμός, τα δεδομένα και οι υποψίες

Διπλάσιες οι φωτιές από πέρυσι

Το «δόγμα» Χρυσοχοΐδη και οι μονάδες ταχείας επέμβασης της Πυροσβεστικής

Με επιστολή

Ψήφος για 1.000.000 ομογενείς μας

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών

Από το παρελθόν

Επτά εφιάλτες που απειλούν τον Αλ. Τσίπρα

…ενώ Παππάς – Σπίρτζης στήνουν τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ «Π»

Μ. Βορίδης, υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης 

«Θα δουλέψουμε μαζί με τους παραγωγούς»

Κ. Πιερρακάκης, υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης 

«Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το σύστημα 112»

Γ. Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής

«Προτεραιότητά μας είναι η διαχείριση των απορριμάτων»

Γιαούρτωσαν τον Καμμένο στο λιμάνι της Μήλου



ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Το Σάββατο 17 Αυγούστου κυκλοφορούν με 4 μοναδικά καλοκαιρινά δώρα!

Διπλή τράπουλα ή fidget spinner σε πολλά χρώματα, για να επιλέξετε!

Και αυτή την εβδομάδα τα Παραπολιτικά σας χαρίζουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα πιο διασκεδαστικά δώρα για όλη την οικογένεια! Διπλή, πολυτελής τράπουλα ή fidget spinner σε πολλά χρώματα για ατέλειωτο παιχνίδι! Αποκτήστε τα super δώρα του καλοκαιριού και διασκεδάστε παντού, στην παραλία, στο σπίτι, στο ξενοδοχείο ή στο camping!

Το εκπληκτικό βιβλίο από τη σειρά Σύγχρονη Λογοτεχνία, «Σαν τη βροχή στο χώμα», της Αδαμαντίνης  Κουμιώτου

Και αυτή την εβδομάδα,  τα Παραπολιτικά εξασφάλισαν για όλους τους αναγνώστες ένα υπέροχο βιβλίο για τις διακοπές σας! Το ρομαντικό μυθιστόρημα «Σαν τη βροχή στο χώμα» της Αδαμαντίνης Κουμιώτου θα σας παρασύρει σε μια ιστορία έρωτα και  πνευματικής αναζήτησης, που θα αγγίξει τα βάθη της ψυχής σας!

«Ο Αντρέας Ιωάννου, ο διάσημος πανεπιστημιακός καθηγητής, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο, ένιωθε να κατακτά τις κορυφές της επιστημονικής γνώσης. Χαμένος μέσα στα βιβλία, μελετώντας τους αρχαίους κλασικούς, δεν είχε μάτια παρά μόνο για την επιστήμη του. Υπήρχαν όμως βράδια - όταν έφευγε από τα αμφιθέατρα και τους φοιτητές του - που αναρωτιόταν για την πορεία της ζωής του. Και τότε την έβλεπε να περνά από δίπλα του και να τον περιπαίζει. Απαίτηση και παραίτηση πάλευαν μέσα του. Η ψυχή του γινόταν αυστηρός κριτής των ίδιων των αναγκών της. Σαν να ντρεπόταν που τολμούσε να νιώθει πως υπάρχει ακόμα καιρός… Ώσπου εκείνο το κορίτσι, σαν τη βροχή στο χώμα, ήρθε και πότισε την ξεραμένη του ζωή, χαρίζοντάς του περισσότερα απ’ όσα χωρούν στη μοίρα ενός κοινού θνητού».

Ένας ολοκαίνουριος τόμος με Σκανδιναβικά Σταυρόλεξα

Αυτό το καλοκαίρι ακονίστε το μυαλό σας με τα πιο επίκαιρα, σύγχρονα, πρωτοποριακά, ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά, σκανδιναβικά σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες… και όχι μόνο! Αυτή την εβδομάδα αποκτήστε τον ολοκαίνουριο τόμο του καλύτερου σταυρολεξικού περιοδικού, 96 σελίδων, και διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στην παραλία και στις διακοπές με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής.

Τα Παραπολιτικά σάς πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, «Shirley Valentine» με την Μπέσυ Μάλφα

Η γλυκόπικρη κωμωδία «SHIRLEY VALENTINE» του Willy Russell ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...

protoselido