Το Σάββατο 17 Αυγούστου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν 4 μοναδικά καλοκαιρινά  δώρα για όλους!

Διπλή τράπουλα ή fidget spinner σε πολλά χρώματα, για να επιλέξετε!

Και αυτή την εβδομάδα τα Παραπολιτικά σας χαρίζουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα πιο διασκεδαστικά δώρα για όλη την οικογένεια! Διπλή, πολυτελής τράπουλα ή fidget spinner σε πολλά χρώματα για ατέλειωτο παιχνίδι! Αποκτήστε τα super δώρα του καλοκαιριού και διασκεδάστε παντού, στην παραλία, στο σπίτι, στο ξενοδοχείο ή στο camping!

Το εκπληκτικό βιβλίο από τη σειρά Σύγχρονη Λογοτεχνία, «Σαν τη βροχή στο χώμα», της Αδαμαντίνης  Κουμιώτου

Και αυτή την εβδομάδα,  τα Παραπολιτικά εξασφάλισαν για όλους τους αναγνώστες ένα υπέροχο βιβλίο για τις διακοπές σας! Το ρομαντικό μυθιστόρημα «Σαν τη βροχή στο χώμα» της Αδαμαντίνης Κουμιώτου θα σας παρασύρει σε μια ιστορία έρωτα και  πνευματικής αναζήτησης, που θα αγγίξει τα βάθη της ψυχής σας!

«Ο Αντρέας Ιωάννου, ο διάσημος πανεπιστημιακός καθηγητής, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο, ένιωθε να κατακτά τις κορυφές της επιστημονικής γνώσης. Χαμένος μέσα στα βιβλία, μελετώντας τους αρχαίους κλασικούς, δεν είχε μάτια παρά μόνο για την επιστήμη του. Υπήρχαν όμως βράδια - όταν έφευγε από τα αμφιθέατρα και τους φοιτητές του - που αναρωτιόταν για την πορεία της ζωής του. Και τότε την έβλεπε να περνά από δίπλα του και να τον περιπαίζει. Απαίτηση και παραίτηση πάλευαν μέσα του. Η ψυχή του γινόταν αυστηρός κριτής των ίδιων των αναγκών της. Σαν να ντρεπόταν που τολμούσε να νιώθει πως υπάρχει ακόμα καιρός… Ώσπου εκείνο το κορίτσι, σαν τη βροχή στο χώμα, ήρθε και πότισε την ξεραμένη του ζωή, χαρίζοντάς του περισσότερα απ’ όσα χωρούν στη μοίρα ενός κοινού θνητού»

 

Ένας ολοκαίνουριος τόμος με Σκανδιναβικά Σταυρόλεξα, για όλους!

Αυτό το καλοκαίρι ακονίστε το μυαλό σας με τα καλύτερα σκανδιναβικά σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες και όχι μόνο! Αυτή την εβδομάδα αποκτήστε τον ολοκαίνουριο τόμο του καλύτερου σταυρολεξικού περιοδικού, 64 σελίδων, και διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία και στις διακοπές με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής!

 

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για την θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας,  «Shirley Valentine» με την Μπέσυ Μάλφα

Η γλυκόπικρη κωμωδία  «SHIRLEY VALENTINE»  του Willy Russell  ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα,  γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...

 

*Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες, τις μέρες και πόλεις ως και το τέλος των παραστάσεων. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.

 

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ SHIRLEY VALENTINE:

 «α) Κάθε αντίτυπο του φύλλου της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από τις 15-12-2018 και έως τις 09-03-2019 ή έως το τέλος των παραστάσεων θα φέρει ένθετο ένα κουπόνι για χρήση από τον κάτοχό του προκειμένου να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια στην τιμή των είκοσι (20,00) ευρώ, ώστε να παρακολουθήσει μία (1) θεατρική παράσταση με τίτλο «Shirley Valentine»,  η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ της Αθήνας καθώς επίσης θα περιοδεύσει και στην Ελλάδα και θα προβάλλεται σε διαφορετικό θέατρο ανά πόλη, ανάλογα με τους σταθμούς της περιοδείας.

β) Το κουπόνι ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή  των είκοσι (20,00) ευρώ για την θέαση της ανωτέρω θεατρικής παράστασης και μπορεί να γίνει χρήση του άπαξ, ενώ ισχύει για όλες τις ημέρες και ώρες προβολής του θεατρικού έργου ανά πόλη, από τις 17-12-2018 έως τις 15-03-2019 ή έως το τέλος των παραστάσεων. Ο αναγνώστης-κάτοχος του κουπονιού, θα προσκομίζει αυτό στο ταμείο του εκάστοτε θεάτρου ώστε να προμηθευτεί δύο (2) εισιτήρια συνολικής αξίας είκοσι (20,00) ευρώ για την ίδια παράσταση και την ίδια ημέρα. Αναγκαία προϋπόθεση της καρπώσεως της προσφοράς η επίδειξη και η παράδοση του αποκομμένου πρωτότυπου κουπονιού, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί απαραιτήτως τηλεφωνική κράτηση στον τηλεφωνικό αριθμό 6946126051, καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Η προσφορά αφορά όλες τις παραστάσεις αλλά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των ελεύθερων θέσεων ανά θέατρο ανά πόλη και ημέρες προβολής και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

γ) Οι αναγνώστες της εφημερίδας μπορούν να ενημερώνονται διαρκώς για τις ημέρες, ώρες και τοποθεσίες των παραστάσεων, μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr.

δ) Η προμήθεια δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή των είκοσι (20,00) ευρώ χορηγείται άπαξ ανά κουπόνι και είναι δυνατή η αθροιστική χρήση άνω του ενός κουπονιού ανά αγορά εισιτηρίων, την οποία το ανωτέρω θέατρο υποχρεούται να χορηγήσουν στους αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η ισχύς της προσφοράς είναι από τις από τις 17-12-2018 έως τις 15-03-2019 και θα διαφημίζεται προωθητικώς, κατά την διακριτική ευχέρεια της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ε) Η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και οι λοιπές ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων στα οποία διαφημίζεται η παρούσα ενέργεια ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση που δεν δύνανται να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυώνται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρουν για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Γεώργιος Ρήγας», η οποία εδρεύει στον Χολαργό, επί της οδού Κουντουριώτου, αρ. 2,  με ΑΦΜ 044243290, ΔΟΥ Χολαργού.

στ) Κάθε διαφορά σχετικά με την διάθεση της παρούσας προσφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών, ενώ η αποδοχή του κουπονιού σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω όρων.»