Οι υπεύθυνοι της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», που κρατά συντροφιά τα πρωινά στους τηλεθεατές εδώ και πολλά χρόνια, ψάχνουν τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το κενό του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία συμπαρουσιάζει την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο, είναι μία από τις υποψήφιες που έχει πολλές πιθανότητες να πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαδάκη.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή δημοσιογράφος, Μπάγια Αντωνοπούλου, αποχώρησε την προηγούμενη σεζόν από την εκπομπή, ενώ για τους λόγους της αποχώρησής της, είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια. Η ίδια σε συνέντευξή της, είχε πει: «Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμαθα πολλά από το Καλημέρα Ελλάδα, ότι δε ευχαριστώ τον Γιώργο (Παπαδάκη) γι’αυτά που μου προσέφερε». Η Μπάγια Αντωνοπούλου στη συνέχεια πήγε στον ΣΚΑΙ.