To Σάββατο 27 Ιουλίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας! 
Διαβάστε:
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
«Δεν μένω όμηρος κανενός»
• Ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θα πάει τους συκοφάντες του «μέχρι τέλους», για την υπόθεση της Novartis
• Ποιες άλλες Εξεταστικές ετοιμάζονται
• Επιστρέφουν στη Δικαιοσύνη και οι δικογραφίες που αφορούν πρώην βουλευτές
• Στην κορυφή της λίστας ο Πάνος Καμμένος
• Κι άλλος μάρτυρας της Novartis αναιρεί την κατάθεσή του

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ
Τι φέρνουν οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Τα παραδείγματα με τις μειώσεις του φόρου ακινήτων

ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕ… ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Η «πιστολιά» εκατοντάδων χιλιάδων στην «Ιριδα»

Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ
«Θα μπορούσαμε να αγοράσουμε και F-35»

ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ «Π»
Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ – ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Οι προκλήσεις για την Ελλάδα

ΧΡ. ΔΗΜΑΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Σύνδεση έρευνας και καινοτομίας

Θ. ΛΙΒΑΝΙΟΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Αλλάζουμε το κράτος των πολιτών

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
«Ιερατεία», ομαδούλες και φατρίες – Στα «μαχαίρια» η Δούρου με την Αχτσιόγλου

ΖΑΧΑΡΙΑΣ – ΒΑΚΑΚΗΣ
Μια κατάρα ενώνει τους «παιχνιδάδες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ SECRET
• Ο Ιβάν, το SDNA, η Paralot και οι πληρωμές του OPEN – Αφεντικό του SDNA ο Ι. Σαββίδης
• Καθυστερεί το ΚΕΦΟΜΕΠ την υπόθεση Καμμένου



ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν το Σάββατο 27 Ιουλίου με ένα πλούσιο πακέτο προσφορών

Μη χάσετε τον τελευταίο τόμο της μνημειώδους συλλεκτικής σειράς «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ» από την Εκδοτική Αθηνών, «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ - ΜΕΡΟΣ Β’»

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώστε τη συλλογή της μνημειώδους σειράς βιβλίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ με τον τελευταίο τόμο «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ – ΜΕΡΟΣ Β΄», που αποτελεί τον οδηγό και τη βάση για την κατανόηση όλων των αρχαίων μύθων. Το δεύτερο μέρος χωρίζεται σε 3 ενότητες: «Οι εικαστικές τέχνες ως πηγή της ιστορίας του μύθου», «Μυθολογία και θρησκεία» και «Η ερμηνεία των μύθων από την αρχαιότητα έως σήμερα», παρακολουθεί την ιστορία των μυθολογικών ερευνών από τους αρχαίους χρόνους έως τον 20ό αιώνα.

Η «Ελληνική Μυθολογία», της Εκδοτικής Αθηνών, είναι ένα μνημειώδες έργο - ορόσημο, το οποίο συνέγραψε ο κλασικός φιλόλογος και ομηριστής, καθηγητής Ιωάννης Κακριδής σε συνεργασία με μία ομάδα 25 εκλεκτών επιστημόνων, Ελλήνων και ξένων. Για πρώτη φορά καλύπτεται όλο το μυθολογικό υλικό που μας παρέδωσε η αρχαία γραμματεία ως τις μικρότερες πτυχές του και αναδεικνύεται η αξία της εθνικής μας κληρονομιάς και της μεγάλης προσφοράς του ελληνικού μύθου στον παγκόσμιο πολιτισμό.


Η «Ελληνική Μυθολογία» της Εκδοτικής Αθηνών, είναι ένα έργο υψηλής αισθητικής, εικονογραφημένο με τα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής τέχνης που φωτογραφήθηκαν ειδικά γι' αυτή την έκδοση σε 300 και πλέον μουσεία απ' όλα τα μέρη του κόσμου. Πρόκειται για την πιο πλήρη, έγκυρη, χρηστική και προσιτή σε αναγνώστες κάθε ηλικίας, έκδοση της ελληνικής μυθολογίας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα! Είναι χωρισμένη σε υπερπολυτελείς, σκληρόδετους θεματικούς τόμους, στους οποίους εξιστορούνται και αναλύονται οι μύθοι για όλες τις θεότητες, από το Δωδεκάθεο ως τους μικρότερους θεούς, και για όλους τους ήρωες, από τους πανελλήνιους ως τους τοπικούς. Εξετάζονται επίσης όλες οι παραλλαγές των μύθων και οι τοπικές παραδόσεις που σώθηκαν ως σήμερα. Η Κοσμογονία, ο Τρωικός Πόλεμος και οι Αργοναύτες είναι μερικά μόνο από τα συναρπαστικά θέματα που θα βρει ο αναγνώστης στην εκπληκτική αυτή έκδοση, που αναδεικνύει μέσα από το πλήθος των μυθολογικών διηγήσεων τον θαυμαστό κόσμο της αρχαιότητας.