Ελάχιστες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Κώστα Τσολάκη από τον ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στη διεύθυνση επικοινωνίας του σταθμού.

Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχασε χρόνο και εμπιστεύτηκε την επικοινωνία σε ένα έμπειρο στέλεχος από τον χώρο της τηλεόρασης που είχε αποδεσμευτεί από τον ALPHA τον περασμένο Μάιο. Η Αννα Βλαβιανού βρέθηκε επικεφαλής του marketing και επικοινωνίας του καναλιού της Κάντζας τα τελευταία έξι χρόνια, με την αποχώρησή της να προκαλεί ερωτηματικά και να σχετίζεται, πιθανότατα, με τις αλλαγές που φέρνει στο κανάλι η νέα διοίκηση.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Την Πέμπτη, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο την έναρξη συνεργασίας με την Αννα Βλαβιανού.

«Η οικογένεια του ANT1 καλωσορίζει την Άννα Βλαβιανού ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1. Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Αννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της.
Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων».

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

«Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η ) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤ1» έγραφε ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Κώστας Τσολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook. Ο κ. Τσολάκης αναφέρει πως σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί με δική του εταιρία στον χώρο της επικοινωνίας.