Οριστικά κάτοχος τηλεοπτική άδειας πανελλαδική εμβέλειας είναι και επισήμως το Οne Channel της εταιρείας Alter Ego, σύμφωνα με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Η Ολομέλεια του ΕΣΡ συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του Αθανάσιου Κουτρουμάνου προκειμένου να συζητήσει επί του θέματος. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη Καλλιόπη Διαμαντάκου, Βασίλειος Καραποστόλης, Νικόλαος Κιάος, Ευαγγελία Μήτρου, Γεώργιος Σαρειδάκης και Γεώργιος Πλειός.

Η Alter Ego είχε ανακηρυχθεί στις 14 Ιουνίου προσωρινή ανάδοχος τηλεοπτικής άδειας και μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης από το νόμο 15θήμερης προθεσμίας, για τυχόν υποβολή ενστάσεων, γίνεται πλέον κάτοχος οριστικής άδειας.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΡ αναφέρεται: «Η υποψήφια εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακηρύχθηκε προσωρινώς επιλεγείσα και με την ίδια ως άνω Απόφαση του ΕΣΡ τάχθηκε προθεσμία για υποβολή ενστάσεων δεκαπέντε (15) ημερών από την ανάρτηση και επίδοση της απόφασης σύμφωνα με όσα ορίζονται ειδικότερα στο Κεφάλαιο 8.2. της Προκήρυξης 1/2019 του ΕΣΡ. Η επίδοση της απόφασης έλαβε χώρα την 14η Ιουνίου 2019. Η ταχθείσα προθεσμία υποβολής ενστάσεων παρήλθε την Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, χωρίς να υποβληθεί ένσταση και ενόψει αυτών πρέπει η αιτούσα εταιρεία να ανακηρυχθεί οριστικώς προεπιλεγείσα».