Αλλαγή στην αλλαγή για το Survivor τον τελευταίο μήνα, αφού μετά την αναγκαστική μεταβολή ημερομηνίας λόγω εκλογών, ο τελικός τώρα αλλάζει και χώρα. Ο ΣΚΑΙ είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Γαλάτσι, όπως και τις προηγούμενες σεζόν, ενώ είχε ξεκινήσει να στέλνει και προσκλήσεις σε δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Ωστόσο, στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό πως ο τελικός θα μεταδοθεί από την Τουρκία. Σε επικοινωνία του iefimerida με τον ΣΚΑΙ, μάθαμε λοιπόν πως την απόφαση για την αλλαγή του μέρους όπου θα γίνει ο τελικός του Survivorπήρε η εταιρία παραγωγής. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφάσισε να «γκρουπάρει» ελληνικό και τούρκικο τελικό σε ένα μέρος, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Ωστόσο, φαίνεται πως ο τουρκικός τελικός θα μεταδοθεί μεταγενέστερα από τον ελληνικό, με τον Ατζουν Ιλιτζαλί να προβάλει τον ημιτελικό στη χώρα του την Κυριακή.

 

















Στην Αλικαρνασσό οι φιναλίστ του Survivor Πλησιάζοντας προς το φινάλε του Survivor λοιπόν, οι παίκτες που διεκδικούν ακόμη το μεγάλο τρόπαιο βρίσκονται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Μπόντρουμ, που είναι η τουρκική ονομασία για την πόλη της Αλικαρνασσού. Οπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η διαδικασία ως τους δύο φιναλίστ θα είναι διαφορετική φέτος. Η τετράδα των Ελλήνων παικτών έχει ήδη κριθεί και στον ημιτελικό της Παρασκευής θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα, την Αφροδίτη Σκαφιδά, την Δήμητρα Βαμβακούση και τον Νίκο Κοσμά. Οπως μας πληροφορούν από το κανάλι, ο ημιτελικός δεν θα είναι ζωντανός όπως τις άλλες χρονιές. Αντίθετα, οι τηλεθεατές του Survivor θα παρακολουθήσουν ένα τελευταίο αγώνισμα, από το οποίο και θα προκύψει ο παίκτης που προκρίνεται απευθείας στην δυάδα του τελικού.


Ψηφοφορία και ανάδειξη του νικητή του Survivor

Στο κλείσιμο της εκπομπής της Παρασκευής, ο Σάκης Τανιμανίδης θα δώσει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να ψηφίσουν μεταξύ των τριών παικτών - ο τέταρτος έχει πάρει το εισιτήριο απευθείας για τους δύο του τελικού. Από την ψηφοφορία αυτή, θα ανακηρυχθούν οι δημοφιλέστεροι παίκτες του Survivor, όπως τους διάλεξε το τηλεοπτικό κοινό ώστε να προκύψει η τελική δυάδα. Το βράδυ του τελικού του Survivor, οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν για τελευταία φορά, ανάμεσα στους δύο φιναλίστ. Αυτή θα είναι και η ψηφοφορία που θα κρίνει τον νικητή του τρίτου Survivor. Μαζί με τους τέσσερις φιναλίστ αναμένεται να δούμε από την Αλικαρνασσό και όλους τους Ελληνες παίκτες που πέρασαν φέτος από το Survivor.