Μόνο διαταγή για καθημερινό τρίωρο  μαστίγωμα στα μπουντρούμια της ΕΡΤ που δεν έδωσε η Κατερίνα Ακριβοπούλου για όσους δεν ψήφισαν τον Τσίπρα. Η δημοσιογράφος  αμέσως μετά την διάλυση της Βουλής, την προκήρυξη εκλογών και τις εξαγγελίες του Τσίπρα, μέσα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης και την εκπομπή της, πρόβαλε ένα βίντεο προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις και …  ξεπέρασε και τον εαυτό της..

Η «Δεύτερη Ματιά», η «ενημερωτική» εκπομπή της κυρίας Ακριβοπούλου ξεκίνησε με ένα… μουσικό βίντεο «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια διάθεση ειρωνική για όσα έγιναν και για όσα οι συντελεστές της εκπομπής και η ΕΡΤ πιστεύουν πως πρόκειται να γίνουν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχή και το τέλος επενδύθηκαν με σκηνές από ταινία κινουμένων σχεδίων κι ένα φορτωμένο κουρασμένο και υπομονετικό γαϊδουράκι.

Η κυρία Ακριβοπούλου  είπε πως το βίντεο ήταν «μια ελεγεία, αν θέλετε, σε αυτό που ζήσαμε και ένα κλείσιμο του ματιού ίσως, σε αυτό που λέμε «ατομική ευθύνη» και του καθένα»!