Οι Έλληνες πολίτες θα βρεθούν την Κυριακή 26 Μαΐου σε ένα καθοριστικό σταυροδρόμι για την πορεία της χώρας. Οι διπλές κάλπες που στήνονται για την εκλογή των μελών του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρούνται τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από την κυβέρνηση πρόκριμα για τις επερχόμενες κάλπες. Η εκλογική αναμέτρηση θα αποτέλεσει αφετηρία για την ευρεία νίκη που αναμένει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στις εθνικές εκλογές.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ >>
Την ημέρα των εκλογών, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ θα καλύψουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και το πολιτικό παρασκήνιο, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι την τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, με ροή ειδήσεων και αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, γεγονότα σε live blog, συνεντεύξεις, βίντεο κ.ά.

Παράλληλα στις 19:00 θα ενημερωθήτε για το διακαναλικό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ενισχυμένο από τους έμπειρους συντάκτες και σχολιαστές του KALPI19.GR, θα παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, παραπολιτικά, σχολιασμό και αποκαλύψεις μέσα από το PARAPOLITIKA.GR, τον πιο σύγχρονο και ανανεωμένο ενημερωτικό δικτυακό τόπο, αλλά και από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1, τον πιο δυναμικό, αποκαλυπτικό και ζωντανό ραδιόφωνικό σταθμό της πόλη.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ >>
banner2





Αναλυτικά το πρόγραμμα του ραδιοφώνου 90,1 την Κυριακή 26 Μάιου: 

06.00-09.00: Τηλέμαχος Σαντοριναίος
09.00-12.00: Δημήτρης Τάκης
12.00-15.00: Αντώνης Κοκορίκος
15.00-18.00: Δημήτρης Σταυρόπουλος
18.00-22.00: Γιώργος Χουδαλάκης – Παναγιώτης Τζένος
22.00: Ανδρέας Παπαδόπουλος